En söndagsuppdatering

ptfias-35
ptfias-31
ptfias-29
God morgon! Igår vaknade jag med tungt huvud och en krasslig hals. Hela kroppen signalerade NEJ du ska inte pressa dig, prestera eller ta i idag. Planen var egentligen att springa Tjejmilen för PLAN Sverige (som jag är ambassadör för) men fick lämna återbud. Så dagen blev istället lugn. Vilade, gick på loppis med syrran och tittade på flera avsnitt Bäst i test (finns på SVT Play, tips!) innan jag bäddade ner mig för natten. Fick lyxigt nog sovmorgon så kunde sova bort hela förmiddagen och nu känner jag mig betydligt piggare igen.

Tack för att jag lärt mig att lyssna på kroppen och inte pressa den när den så tydligt visar att den behöver återhämtning. Nu är jag hos syrran som ska bjuda på brunch och sedan blir det en lugn söndag. Förhoppningsvis är jag pigg och redo för en ny arbetsvecka imorgon!

Hur mår ni? Haft en skön helg? Kram!

  1. Jenny skriver:

    Återhämtning är bra😊 jag är så himla dålig på att ta igen mig.
    Mannen och jag har nyss startat bolag och det är jobb från morgon till kväll, alla dagar i veckan. När allt är på plats ska jag stänga av mobilen och sova i ett mörkt rum tills jag vaknar. 😅 Så helgen har varit bra men lite slitsam☀️✨🍁⛳️🏌️‍♀️🏌🏼‍♂️

    1. PT-Fia skriver:

      Tack för att du delar med dig! <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..