När var du stolt över dig själv senast?

ptfa
När såg du dig själv i ögonen senast? Om du tittar länge, avslöjar de hur du känner dig?
När var du kärleksfull mot dig själv sist?

När är du stolt över den du är, som människa?
Är du det eller är stoltheten förknippad med dina prestationer?

Hur mår du innerst inne?

Några frågor som kan vara bra att reflektera över ibland.
 1. V skriver:

  När jag är stolt över mig själv är det ofta starkt kopplat till prestationer. Detta leder t.ex. till att jag kan sitta från tidig morgon till sen kväll och bara nöta långt innan tentor och må skit under hela den tiden. Ändå tvivlar jag efteråt om jag verkligen rodde hem tentan? Resultatet kommer oftast tre veckor efter, och då har man hunnit närma sig nästa tenta.. Det är svårt att ta sig ur ”prestationsfällan”.

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig <3

 2. Anna skriver:

  Stolt över mig själv att jag ”avslutade” med 2 vänner. Tog min energi. Gav mycket men inte tillbaka. Känner mig så lätt och glad.

  <3

 3. Cecilia skriver:

  Det här har förvisso med en prestation att göra MEN jag är så otroligt stolt över mig själv, för idag gjorde jag min första dag som lärarvikarie! Det har varit en avlägsen dröm att jobba som lärare men nu börjar jag sakta jobba mig mot det och det gör mig så stolt.

  Är för övrigt stolt över att jag är en sådan person som andra litar på, som de vänder sig till för stöd, pepp och tröst. Det gör mig glad att mina vänner ser mig som en fördomsfri klippa att luta sig mot.

  Och jag är stolt över att jag blir snällare och snällare mot mig själv, mer förlåtande och förstående.

  Mm, var alldeles för längesedan jag uttryckte hur stolt jag är över mig själv. Det borde göras oftare!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för att du delar med dig! <3

 4. Anneli skriver:

  Sjukskrivit mig från några arbetspass pga förkylning. Kan låta som en fånig sak, men ack så gött att tillåta sig själv att vara hemma och vila upp sig.

  Känner mig stolt över mig själv när jag står upp för mig själv, vågar fråga och ta reda på fakta istället för att gilla läget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..