SVT, obokade kvällar, moderatoruppdrag

ptfiablogg-30
ptfiablogg-27
God förmiddag! Är mer än redo för en ny arbetsvecka. Den här veckan innehåller mycket roligt och är helt oplanerad på kvällarna vilket är så skönt. Har en ambitiös tanke om att äntligen rensa en del i dator och telefon någon kväll, det vore en sådan befrielse. Vi får väl se om jag kommer att prioritera det :))) Är redan hungrig. Elin tog precis kaffe och mellanmål så jag lär göra detsamma. Nu tittar vi på veckan ↓

Måndag: Inledde den här dagen med att lämna Edith på förskolan och cykla till vårt nya kontor. Det är så givande med miljöombyte! Efter lunch ska jag till Silje som jag går och pratar med och sedan hämta Edith. Efter en tur till parken ska vi käka hos Linnea och Liam och ikväll behöver jag redigera pressbilder som jag tog på mina vänner Sanna och Emelie som gör Singelpodden.

Tisdag: Lämning och sedan möte med Hjärnfonden och Ingager inför insamlingen (till förmån för psykisk ohälsa) som vi ska göra ihop. Veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Parisa Amiri släpps! Resten av dagen innebär kontorstid och förhoppningsvis ett träningspass.

Onsdag: Gästar SVT Morgonstudion för att prata nystart. Pluggar manus inför fredagens moderatoruppdrag, skriver blogginlägg och stämmer av sista texterna inför torsdagen.

Torsdag: Åker ner till Malmö ottan för att riva av en hel dags jobb där. Det är det absolut sista som ska göras innan allt är färdigt.

Fredag: Är moderator för en pressfrukost för Valio där vi presenterar Magrapporten 2019. Ser så mycket fram emot det här uppdraget! Sedan fota nya pressbilder (som bl.a. ska användas till ny header ÄNTLIGEN :))) och sedan sätter jag och Elin oss någonstans och gör det sista för att kunna ta helg. Avrundar med att gå förbi ett event med Bikbok innan det är dags att hämta Edith.

Helgen: Vi har inte så mycket planerat förutom att hänga på Midsommarkransens loppis och Barnens sportdag i Hammarby sjöstad på söndagen.

 1. Sara skriver:

  Gillar också inlägg som detta!! 😊

 2. Elina skriver:

  Låter som en härlig och fullspäckad vecka! Hoppas allt är bra med dig och Kim, tyckte det var längesen jag såg honom nämnas i bloggen.
  Fast jag förstår att din blogg handlar om DIG och inte om er. 😉
  Kram

  1. Elina skriver:

   Det var ingen ”kritik” utan bara en hälsning till att jag hoppas du mår bra!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för omtanken! Kram! <3

 3. Ronjs skriver:

  Åh vad är dina fina röda tunika ifrån?

  1. PT-Fia skriver:

   Grounded factory 🙂

 4. Lisa J skriver:

  Kul inlägg! Och du strålar verkligen på bilden 🙂

 5. Kul med denna typ av inlägg 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt att höra att du gillar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..