Såhär vill jag träna i höst

ptfiaträning-2
Jag har cyklat väldigt mycket den senaste månaden, till och med mer än vanligt, vilket gjort att jag känt mig rätt nöjd. Har sträckt ut kroppen på yogamattan, tränat något pass och gått några långpromenader men det har inte varit som rutinen innan sommaren.

Nu längtar jag efter att börja gå på lunchträningen igen. Trivdes så bra med det innan semestern och blev lätt lyrisk när jag upptäckte att SPR finns vid Mariatorget också (vårt nya kontor är där). Är också sugen på styrketräning och löpning. Back to basic så att säga! I övrigt så sänder jag tacksamma tankar till kroppen så gott som dagligen. Att jag orkar. Att jag känner mig stark trots att jag också är sliten.

Det är fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..