Är så rörd. Tack <3

ptfia sofia ståhl
Hörni. Helvete vilken kärlek ni ger mig och oss efter att ha berättat om skilsmässan. Är så rörd! Klev rakt in i två dagars intensivt jobb så har inte hunnit läsa igenom allt än. Men det jag läst är överväldigande. Tusen tusen tack för er omtanke och kärlek ♥

Det är en sådan lättnad att nu ha berättat. Få börja blicka framåt. Åh. Fy jädrar vad jag behövde helg nu. Ska gosa med Edith och smälta allt. Den här veckan har varit så intensiv jobbmässigt (och förbannat rolig) och att nu ha berättat är en lättnad som också triggar tröttheten och sorgen

Nu ska jag bädda ner mig bredvid Edith. Kramar!

 1. Har tänkt på dig och er flera gånger de senaste dagarna.. har inget vettigt att säga förutom att jag vill skicka massor av styrkekramar till dig och er!!! ❤️

 2. Vad tråkigt att höra men tack för att du delar. Jag har gjort samma resa som du är på väg i. Separerade från mina barns pappa när de var 3 och 5 (de är idag 12 och snart 14). Vet hur otroligt tufft känslomässigt det är. Man får ta en dag i taget. Jag hade ett motto för mig själv under den första tiden – bryt ihop och gå vidare. För så många gånger jag bröt ihop. Men långsamt bryter man ihop vid färre och färre tillfällen.

  Jag är idag omgift och har nu också en sexåring med min nya man. Livet blir inte alltid som man tänkt. Men ofta blir det till slut bättre än det var tidigare. Även om det kan vara svårt att tänka så i de djupaste svackorna.

  Massor med styrka och kramar!
  /Tessan

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig! <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..