En bild i timmen: igår!

ptfia1-45
Kl. 06.38: Sätter mig vid syrrans köksbord (bor här sedan en tid i väntan på tillträde till min nya lägenhet) och värms av en fantastisk soluppgång. Känner mig hoppfull. Det här blir en bra dag. Och vi förstår ju allihopa att det inte blir bara en bild i timmen, det blir mer. Varsågod för det :))
ptfia1-18
Kl. 07.15: Plockar upp min projektledare Elin i en taxi då vi har så mycket grejer att släpa på. Som hon stöttat mig under den här perioden. Ovärderligt. 
ptfia1-5
Kl. 07.50: Framme vid dagens första uppdrag. Jag fick äran att vara moderator när Valio presenterade Magrapporten 2019. Här med Robert Brummer (mag- och tarmläkare och professor från Örebro universitet), Anette Björnlund (media- och kommunikationschef) och Richard Tellström (etnolog och måltidsforskare, känd från Historieätarna).  
ptfia1-47
Kl 08.16: Tog en sista titt på mina manuskort och körschemat. Laddad!
ptfia1-7
Kl. 09.37: Färdig! Avslutar med Anette och är glad. Publiken kändes engagerad, skrattade ofta och det var en avslappnad stämning i lokalen. Och det viktigaste av allt – Valio var nöjda så då kan jag vara nöjd. Det här var så roligt!  Hoppas på fler liknande uppdrag framöver. 
ptfia1-11
Kl. 10.15: Nästa grej på schemat var en telefonintervju för Kronans Apoteks medlemstidning om maghälsa och mina egna erfarenheter. Osäker på när den kommer ut, hojtar! Samtidigt så plockade Elin upp kläder från Röhnisch till plåtningen. 
ptfia1-4
Kl. 11.16: På plats i studion där vi skulle tillbringa resten av dagen. Det var ett pressat schema med flera ombyten och bakgrunder plus fyra filmer. Vi köttade på! Allt det här är alltså till Femina! Berättar mer nästa vecka. 
ptfia1-40
Kl. 12:22: Byta om igen för att vi missade ta en närbild med den här överdelen. Vi fotar ny bloggheader – ÄNTLIGEN. 
ptfia1-14
Kl. 12.44: Nytt ombyte och puffande i håret. Sista bilden innan lunch. Kämpa :))
ptfia1-21
Kl. 12:59: Nöjd nöjd nöjd! Fick en god låda med lax och grejer. 
ptfia1-28
Kl. 13.15: ♥ Mat ♥
ptfia1-8
Kl: 13.38: PLUS EFTERRÄTT!! All energi behövs en sådan här dag. Att stå framför kameran och behålla krisp och energi ögonen kräver påfyllning. Just ögonen är nästan det enda jag tittar på i bilder på mig själv i sådana här sammanhang. Är kunden nöjd är jag nöjd, även om de inte väljer den bild jag själv tycker mest om. Det enda jag är noga med är att jag vill att det ska vara en genuin blick med energi.
ptfia1-22
ptfia1-2
Kl. 14.06: Vi kör vidare och inser att vi behöver mer tid. Som tur är så hade syrran redan erbjudit sig att hämta Edith eftersom hon slutade tidigare i skolan (tänk att hon pluggar på högskolan nu!!), så vi kunde köra på en stund till. 
ptfia1-23
Kl. 15.15: Vi är klara med stillbilder och kan gå över till rörligt. 
ptfia1
Kl. 15.36: Börjar tappa energi och tröttheten från dessa omtumlande dagar börjar komma ifatt. Skrapar ihop den sista kraft jag hittar. 
ptfia1-13
Kl. 16.09: Elin är nöjd (läs: så otroligt nöjd) med att få i uppgift att sköta klappan. Hon hittade visst en gammal barndomsdröm hon inte visste att hon hade i den stunden. MYS
ptfia1-26
Kl. 16.16: En av filmerna hade temat ”whats in my bag”, men det var mer som att ta en titt in i min själ alternativt mina lik i garderoben … återkommer när det är tittbart så att säga. 
ptfia1-35
Kl. 17:01: Här spelar alltså min slitna hårborste huvudrollen. No joke. 
ptfia1-36
Kl. 17.40: ÄR ÄNTLIGEN PÅ VÄG HEM TILL MIN LILLA ÄLSKLING!!! Tur att ingen kan höra mina tankar. Var lätt aggressiv i mina formuleringar när jag armbågade mig fram på centralen i rusningstrafiken med två tunga påsar och två proppfulla väskor. 
ptfia1-12
Kl. 18.15: DÄR ÄR HON!!! Eller ja, där är de. Mina gullekolor. Är så förbannat tacksam över att syrran vill hämta Edith från föris då och då. Speciellt nu. 
ptfia1-27
Kl. 21.50: Postade på story.

Puh. Det var en väldigt intensiv och rolig fredag i livet. Ser fram emot att prestera noll i helgen efter det här. Vila låter bra.

 1. Men åh så roligt att få följa med dig på ett foto i timmen. Det är så roligt att både läsa och skriva dessa inlägg. Vilken rolig dag du har haft!

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra! <3 Ja den var verkligen rolig, energigivande och energikrävande på samma gång 🙂

 2. Elin skriver:

  Jag blev kär i outfiten med rosa tröja, ankelkorta jeans och de svarta skorna😍 vill du berätta/länka vart allt är ifrån?💕

  1. PT-Fia skriver:

   Tröjan är från HM, jeansen från Gina och skorna från Björn Borg 🙂

   1. Stina skriver:

    Och den gula manchesterjackan! Var kommer den ifrån? *emoji med hjärtögon*
    Haha förlåt för ytlig kommentar. Du är grym, kram på dig!

    1. PT-Fia skriver:

     Haha, från Monki! Tack för värmande ord, kram <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..