En skitdag som kräver sina bullar

skitdag-6
skitdag-9
Min första tanke när klockan ringde imorse? Nej. Kort och med eftertryck. Kände mig allt annat än utvilad och hade legat och vridit mig en stund. Kastade iskallt vatten i ansiktet som ett försök att piggna till men det påverkade inte svullnaden kring ögonen. Är så trött. Därför var det lite av en befrielse när Elin sade att hon hade tights med sig och var sugen på kura ihop sig på kontoret. OM jag hakade på.

Idag finns det bara plats för kanelbullar, mjuka kläder, så lite prestation som möjligt och bara ta sig igenom dagen. Känner mig skör. Har skrattat så jag gråtit, dels för att det var så förbaskat roligt men också för att gråten ligger så nära till hands. Det är en sådan dag helt enkelt.

Åh. Något som gör mig pirrig i magen mitt i allt detta är det faktum att jag imorgon vid 06 kommer att publicera ett inlägg med nyheten om vad jag gjorde i Malmö! Vill skriva äntligen med stora bokstäver men det blev små. Okej då, ÄNTLIGEN!

Nu ska jag äta mellanmål och göra det sista sedan kramas med Linda. Vi hörs imorgon bitti. Kram till er!

 1. Anonym skriver:

  Har också såna dagar men ett jobb som inte kan anpassas utifrån dagsform, där det ingår att vara trevlig och social. Såna dagar överväger jag valfritt jobb där man får vara i sin bubbla, haha.

 2. Julia skriver:

  Spännande, ska bli så kul att få veta!!

  1. PT-Fia skriver:

   Hurra, hoppas du gillar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..