I annonssamarbete med VALIO

Säg hej till filens champagne!

/ Annonssamarbete med Valio / 

ptfiavalio-14
ptfiavalio-34
ptfiavalio-33
ptfiavalio-30
ptfiavalio-17
ptfiavalio-23
Kefir hörni! Det är inte bara en surmjölksprodukt eller en sur mjölkprodukt he he, förlåt för undermåligt skämt, utan även en produkt som smakar gott och gör gott. Kefir innehåller mängder med laktobaciller som bidrar till en hälsosam tarmflora – och är magen glad så blir man ju själv glad!

Ordet ”kefir” betyder skön känsla, bara det är fint! Plus att den är syrlig i smaken vilket gör den extra god till en knaprig och söt granola. Jag fick nyss lära mig att Kefir kallas för ”filens champagne”. Bara en sådan sak!

Gå in på min instagram för att se ett klipp om hur jag helst äter Kefir → @ptfia

Och den finns i tre smaker, hallon, blåbär och naturell. Ni får testa er fram till er favorit helt enkelt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..