Nyhet: Jag är ny programledare för SVT!

sofia ståhl tareq taylor lyckomaten-4
sofia ståhl tareq taylor lyckomaten
sofia ståhl tareq taylor lyckomaten-3
sofia ståhl tareq taylor lyckomaten-2
MEN ÄNTLIGEN!! Det här känns så overkligt!! Lättnaden i att äntligen få berätta! Det var alltså det här jag gjorde nere i Malmö hela våren! Förlåt för alla utropstecken men det är en sådan salig blandning av känslor i det här. Lättnad, glädje, stolthet och en jädra massa annat.

Jag är alltså ny programledare på SVT med programmet Lyckomaten tillsammans med Tareq Taylor!!! OVERKLIGT är vad det är. Ännu mer overkligt är att det här programmet är vår bebis. Jag har fått vara med från att det var en liten idé till att skapa innehållet tillsammans med redaktionen och programleda alltihopa tillsammans med Tareq.

Och utan att överdriva det minsta så är det det roligaste, mest utmanande och mest utvecklande jag hittills gjort i min karriär.

Var nere i Malmö förra veckan och spelade in de voice over (berättarröst som läggs på på programmet) och fick se program 1, 4 och slutet på program 5. Och jag satt som en ljus och tittade. Är så förbannat stolt över det vi gjort och inte minst min egen insats, vilket är en lättnad eftersom jag aldrig tidigare varit programledare. Det var en sådan lättnad att känna så, för även om folk inte gillar det eller min insats så kan jag stå för det vi skapat rakt igenom.

Programmet börjar sändas 10 oktober klockan 20.00 på SVT 1 och kommer även finnas på SVT Play. Torsdagar 20.00 från och med den 10 oktober alltså!

Okej, jag ska presentera själva programmet, idén, resan och allt mer men det får bli i ett kommande inlägg.

Säg att ni kommer att titta?! 

 1. Wow va roligt, stort grattis till dig!! Ska bli spännande att se programmet 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Hurra vad glad jag blir att höra! <3 <3

 2. C skriver:

  Sååå ROLIGT! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Klart jag kommer titta <3

 3. Helena skriver:

  STORT GRATTIS!!!! Så himla glad för dig, du är så jävla bra och fler som du, med sunda värderingar och skön humor, behövs i rutan! Heja HEJA!! Kommer GIVETVIS titta🌟🌟

 4. Ylva skriver:

  Vad kul för dig, grattis! Kommer absolut att titta <3

 5. Ida skriver:

  Självklart!! Gud vad roligt, grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..