Det här gjorde jag på jobbet igår – med klockslag

ptfia sofia ståhl1-7
ptfia sofia ståhl1-5
ptfia sofia ståhl1-3
Vad gjorde jag på jobbet igår? Tycker själv att det är oerhört spännande att få en inblick i andra människors jobb så hoppas att det här kan vara något ni gillar. Minns inte alla klockslag exakt så ta dem med en nypa salt – om ni gillar konceptet så ska jag skriva ner dem på pricken nästa gång.

Kl. 08.50: Kommer till kontoret och konstaterar att det är en tung dag mentalt. Öppnar datorn, dricker vatten och stämmer av med min projektledare Elin.

Kl. 09.15: Väljer bild och skriver en text som postas på instagram. Lägger samma bild i ett blogginlägg och skriver en till text som publiceras direkt.

Kl. 12.11: Har bockat av flera grejer på listan nu. Uppdaterat ett samarbetsinlägg enligt feedback från kunden. Utkastet på inlägget skickats till mina säljare som skickar det till byrån som skickar det till kunden och sedan går hela varvet ett par gånger innan publicering. Lägger en länk till senaste blogginlägget på instagram. Hjärtar kommentarer på PT-Fias Facebook. Gått igenom ett varumärkes hemsida för att välja produkter till seglarresan. Svarat på ett par mail. Svarat på många DM på instagram. Tackat ja/nej till ett par event. Haft kontakt med vår redovisningsbyrå via Elin som ordnat en grej med skatteverket. Rivit av två privata grejer (ändrat två leveranser) och ätit mellanmål.

Kl. 12.45: Vi förbereder och filmar ett samarbete för instagram.

Kl. 13.11: Elin är snäll och går ut för att fixa lunch till mig. Jag skriver text till samarbetet som vi precis filmade och förbereder storys som ska godkännas så det kan skickas iväg direkt Elin kommer tillbaka. Postar nytt på story.

Kl. 13.30: Äter lunchen

Kl. 13.47: En journalist från Aftonbladet Söndag ringer för att intervjua mig om maghälsa och Lyckomaten.

Kl. 14.17: Jag börjar svara på intervjufrågorna som ska till Dala-tidningen Pralin (också om Lyckomaten).

Kl. 14.30: Dagens tredje intervju är med Femina. Vi hinner med tre olika format, bland annat en intervju till tidningen och material till sajten i och med att min blogg flyttar dit (vilken dag som helst nu!).

Kl. 15.20: Intervjun är klar. Stämmer av det sista med Elin.

Kl. 15.38: Lämnar kontoret och cyklar för att hämta Edith.

Kl. 18.11: Uppdaterar på instagram story.

Kl. 21.28: Börjar skriva det här inlägget.

Kl. 22.11: Är färdig! Tack och godnatt.

Tryck på gilla om ni vill ha fler liknande inlägg. Kram!

 1. Sara skriver:

  ÄLSKAR dessa inlägg!!!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt att höra att du gillar! <3

 2. Olivia skriver:

  Roligt med sådana här inlägg! Dock funderar jag ofta på varför många postar exakt samma bilder/texter på fler ställen? Alltså både på blogg, instagram och

  1. Olivia skriver:

   (råkade skicka)
   …och instagram storys, och ibland även på facebook. Ofta har man väl lite samma följare på alla ställen? Kan bli lite tjatigt tycker jag, och gör att jag ibland väljer att avfölja personer jag gillar på ex instagram för att jag ändå läser bloggen. Bara nyfiken på varför många gör så!

   1. Ah skriver:

    Jag brukar också avfölja på Instagram när det postas samma där som på bloggen. Läser ju ändå bloggen

  1. PT-Fia skriver:

   Intressant fråga! Kan bara svara för mig och använder bara samma bilder ibland (gör sällan en exakt repost med både samma bild och text) men har olika texter. Bloggen ger ju ett annat utrymme att formulera sig längre eller skriva om något helt annat på instagram. Att samma bild används kan ju vara för att man kanske inte har tagit fler den dagen men ändå vill ha en ny bild, eller att den används senare. Jag försöker tänka att samma bild kan vara okej men inte samma text eller en hel repost (om det inte är något specifikt). Ungefär så 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..