Nu har jag ett nytt hem. Mitt första egna

ptfia sofia ståhl blogg-7
ptfia sofia ståhl blogg-3
ptfia sofia ståhl blogg-9
ptfia sofia ståhl blogg-8
Vilken dag. Omtumlande är ordet att beskriva den. Klockan 9 imorse fick jag tillträde till min nya lägenhet. Min tredje bostadsrätt – och min första alldeles egna. Mitt och Ediths hem (hon kommer ju att ha två hem nu). Efter tillträdet drog vi igång målningen, eller ja först läggs ju en massa tid på att tejpa och provmåla och bestämma färg och köpa den bestämda färgen och skruva loss lister osv, men sen drog vi igång målningen.

Någon skrev på instagram hur fint det är att så många av mina nära hjälper till och det är det verkligen. Mina föräldrar är här i helgen för att hjälpa till, syrran och Liam kom efter jobbet, imorgon kommer Ida och hennes kille och hjälper mig att flytta över grejer, Stefan skickar ”dagens pepp-låt” så gott som dagligen och det är bara några exempel. Visste redan innan att mina närmaste är fantastiska, men det är ändå överväldigande när de så kärleksfullt och ohämmat ställer upp, lyssnar, fixar, hjälper till och stöttar. Vet inte hur många gånger jag tänkt ”vad har jag gjort för att förtjäna det här” när all omtanke kommer.

Vänner är livet som man brukar säga. 

Jag ska berätta mer om flytten och allting imorgon, nu behöver jag bädda ner mig. Imorgon ska vi måla klart och sedan fortsätta leta inredning. Lever ut min dröm att mest handla på second hand och loppis nu.

Det är en sådan lättnad att äntligen ha kommit fram till den här dagen. Nu har jag äntligen ett hem igen och snart får jag packa upp och lägga ner den där jädra resväskan i förrådet. Längtar intensivt.

 1. L skriver:

  Gratulerer! Det kommer nok til å bli bra❤️

 2. Nattie skriver:

  Vad roligt att du ser framåt. Det ser ut att bli jättefint. Är det en nybyggd lägenhet i Hammarby sjöstad detta också? Eller har någon bott där innan?

  1. PT-Fia skriver:

   <3 <3 Inte nybyggt :)

 3. Anna skriver:

  Bästa du❤️

 4. Elin skriver:

  Tråkigt att ni har delat på er men hoppas att det blir bättre så för er alla tre.❤ kan du inte göra ett poddavsnitt med bara dig igen och kanske berätta hur detta känns

  1. PT-Fia skriver:

   <3 <3 Kanske lite längre fram! Kram!

 5. Åsa skriver:

  ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..