Podcasten Ofiltrerat: Alexandra Järgren

ptfiaofiltrerat-3
ptfia
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag träningsprofilen Alexandra Järgren. Alexandra inspirerar tusentals på instagram med sina träningsövningar, men vem är hon som person? Alexandra öppnar för första gången upp och berättar att hon separerat från sina barns pappa. Vårt samtal berör identitet, uppbrott och ortorexi. Alexandra berättar om den bristande relationen till sin pappa, att folk tenderar att tro sig veta vad som hände i separationen och hur hon aktivt väljer att inte vara privat på sociala medier.

”Jag har ju valt att vara lite privat på Instagram. Rent av, jag vet inte om det är rädsla, att man kanske känner att tänk om dom inte tycker om när man är personlig. Men sen har jag också känt att det kan vara rätt skönt. Att jag vet att de som följer en, eller som vet vem man är, dom förknippar ju bara mig med träning. Så det är ju väldigt sällan jag lagt ut att jag har haft en riktig skitdag eller jag mår si och så eller att jag gått igenom en tuff period. Det jag har lagt ut är typ bristningar på magen, sånt kan jag absolut visa men jag är dålig på att vara väldigt privat.”

”Jag fick ju väldigt mycket frågor där när det hände. Har det hänt någonting, man märker att du är inte i ert hem, folk la ju märke till att jag gjorde storys någon annanstans. Att det ser ju inte ut som där dom är vana att se mig.”

”Jag har verkligen försökt, jag har verkligen försökt att få kontakt med min pappa. Jag vet inte om det är osäkerhet som är, att han känner att han har missat så mycket, att det är för sent. Men också att, jag vet inte. Som jag brukar säga, vissa får barn och tar inte sitt ansvar. Men han är, de som har träffat honom säger också det, han är världens finaste människa. Men bara att han, jag tror att han är väldigt rädd. För att kanske tappa oss igen. Att han liksom mister sina barn en gång till. Medans jag verkligen försökt att vara tydlig med att pappa, det är aldrig för sent och nu har du också chans att bli morfar. Du har fyra barnbarn nu som du också kan ta tag i. Jag hoppas att det kan ske någon dag. Det är inte försent än.”

Det och mycket mer hör ni i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓
(Ps. det blev tekniskt strul med våra mickar i veckans avsnitt så mitt ljud är lite lägre än gästens.)

    1. PT-Fia skriver:

      Blir så glad att höra! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..