Podcasten Ofiltrerat: Lojsan Wallin

ptfia lojsan
ptfia
I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin. Vi djupdyker i vad man egentligen vill förmedla med perfekta flöden och Lovisa berättar varför hon tror att hon hade blivit bortskämd av att ”bara” jobba som influencer. Sedan hamnar vi i vad Lovisa själv kallar ett ”terapisnack” där vi grottar ner oss i hennes destruktiva sidor, varför hon sätter sig själv i skiten, vad hennes kontrollbehov egentligen grundar sig i och hur sjukt det egentligen är, något hon inte riktigt pratat om innan.

Och har hon egentligen en så stark självkänsla som hon säger sig ha?

Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns. Berätta gärna vad ni tycker om avsnitten. All feedback och tankar uppskattas ♥

    1. PT-Fia skriver:

      Blir så glad att höra att du gillar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..