Bilder från livet

bloggptfia1-10
Hej och välkommen till min kamerarulle! Vad har hänt sedan sist? Förutom att vädret växlat så de röda skorna ovan känns långt borta så har jag och Elin hunnit bo in oss på vårt nya kontor. Men låt oss ta det från början. Bilden ovan är från vår shoppingtur till Paradiset med syftet att fylla på skafferiet. Det måste ju alltid finnas snacks på kontoret. 
bloggptfia1-11
Det här?! Kan någon vänlig själ förklara för mig varför man låser fast sin cykel såhär så man blockar två platser? Nu gick det precis att knuffa bort den så jag kom åt den högra MEN VARFÖR? Är det något jag inte fattar som tycker att det är lite lagom idiotiskt så att säga.
bloggptfia1-3
Någon tyckte att lunchvila på förskolan var en dålig idé. Man kan säga att det tog ut sin rätt när vi cyklade hem till Linnéa och Liam.
bloggptfia-7
Har funderat på att ta fler hål i öronen sedan innan jag blev gravid vilket nu är tre år sedan. Nu blev det äntligen gjort! Slog till på tre på en gång om det riskerar att dröja tre år till innan jag kommer mig för att ta fler.
bloggptfia-9
Köpte mitt nya hem och var så överväldigad efter en sjuk dag så hetsåt en croissant som åkt i väskan hela dagen. 
bloggptfia-12
Gullig bild på mig och min projektledare Elin. 
bloggptfia-11
Var på Edblads lunch och fick ligga på en mjuk kudde och pausa. Briljant drag!
ptfia sofia atåhl-17
Gästade SVT Morgonstudion och pratade löpning. Var höggravid med Edith (ganska precis en månad innan hon kom, bild här) första gången jag gästade dem och nu har det redan gått två år! Vi fortsätter hela hösten vilket är så roligt. 
ptfia sofia atåhl-14
Pausar hösäckandet framför datorn genom att sällskapa med bollen en stund. 
ptfia sofia atåhl-16
Michaela som är vår produktionsledare hos SVT nere i Malmö smsade den här bilden ↑ Vår bild för Lyckomaten sitter nu i ett av mötesrummen där. Fint!!
ptfia sofia atåhl-9
Efter en poddinspelning hos Acast. Obs! Är väldigt nöjd med mitt nya skal :))))
ptfia sofia atåhl-8
Elin hittade ett par snabba brillor på kontoret. De åker sällan av nu. De dyker upp när man minst anar det. Ni som följer på instagram har sett :))
ptfia sofia atåhl-5
Köpte en byrå!! Gick och tittade och klappade på den och hade mig i ett försök att undvika den där starka känslan av att den där är min den ska jag ha, pga orkade inte riktigt tänka på hur jag skulle få hem den. Så var tvungen att köpa den tillslut. Från Myrorna i Ropsten som för övrigt är en av de bästa second hand-butikerna jag varit i. Tips!
ptfia sofia atåhl-2
En av alla timmar i lekparken.
ptfia sofia atåhl
Fyndade mycket på Erikshjälpen i Vårby. Köper mycket (det mesta?) second hand nu. Ser så mycket fram emot att packa upp allting. Och ett till tips! Upptäckte att man kan handla online från Erikshjälpen! Hade helt missat det och gick eventuellt bananas när jag upptäckte det. Secondhand.se, enjoy!
ptfia sofia atåhl-6
Haft många sådana här dagar den senaste tiden ↑ Äta bullar och ha mjuka kläder på sig ♥

 1. Cecilia skriver:

  Hej,
  Gillar verkligen din blogg! Inspirerande på ett härligt, äkta och jordnära sätt. Behövs fler som du 🙂

  Vill även passa på att tipsa om Lindra second hand i Sickla. Det är min favorit 🙂

  Kram

 2. Ellen skriver:

  Angående cykeln så kan det förutom det som redan sagts ha att göra med att cykeln inte har något stöd, så istället för att den ska ligga ner kan man ställa den så. Ser det x antal gånger varje dag på campus. Störigt men ja.

 3. Bella skriver:

  Undrar var det ljuvliga Manchester-setet i lila kommer ifrån? Så snygg!!

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att du gillar! Det är från Monki! 🙂

 4. Ylva skriver:

  Hej! Ja skalet är fint! Men den lila skjortan är ju stört-cool! Får man fråga var du har fått tag på den? Tack för en asbra blogg. Min favvo! 😊

  1. PT-Fia skriver:

   Den är från Monki! 🙂 Åh tack för att du läser <3

 5. Sara skriver:

  Skulle vara kul att se allt du fyndade second hand!😍

  1. PT-Fia skriver:

   Åhja, kan visa senare <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..