Klockan är 22.10 igår och jag beskriver den här svintunga dagen

ptfia separation
Känslan idag har varit … tung. Imorse var första gången på riktigt länge som jag kände att jag inte ville gå till jobbet. Att allt kändes övermäktigt. Fick verkligen skrapa ihop all energi jag kunde uppbåda och tänka att det är en ny dag imorgon. Det resulterade i att någon slags rivighet som gärna hade skällt ut någon om tillfälle getts. Nu slapp jag det som tur var, men det var ändå lite skönt att få en skjuts av energi som kom med rivigheten. Kämpar med tröttheten överlag nu. Igår när Edith inte ville gå in i hissen pga är snart två och det är underbart att ha en egen vilja så att säga så hon lade sig på golvet, så sjönk hela jag ihop och jag blev sittandes på golvet jag med. Tänker att det blir mer påtagligt nu när inflytt är så nära. Att kroppen slappnar av lite mer för varje dag som går. För nu är det nära. Om allt går som det ska så flyttstädas det på måndag och min säng levereras precis när de är klara. Måndag blir alltså min första natt i mitt nya hem! Världens bästa Linda kommer för att hjälpa mig att börja packa upp så det är någorlunda drägligt på tisdag när Edith kommer för första gången. Är så förbannat tacksam för så mycket. Och svintrött. När ni läser det här börjar en ny dag. Vi hoppas på den.

 1. Jess skriver:

  Kram ❤

 2. Elina skriver:

  Kämpa Fia! Och försök att boka in några lugna dagar (kanske i stugan) efter att flytten är klar. Bara för att ge dig tid till att andas och vara ute ❤️

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för visad omtanke <3 <3

 3. Elin skriver:

  Stor kram! och snart snart snart får du slappna av, och se då till att boka in återhämtning! Ge dig tid att varva ner! kram <3

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för värmande ord <3 <3

 4. Lisa J skriver:

  Kramar till starka fina du. Uppskattar verkligen att du delar med dig även av dessa dagar, jäklar vilken fin förebild du är. Kram❤️

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för värmande ord <3 <3

 5. Therese skriver:

  Skickar massa pepp, energi och kramar! Det kommer blir bra ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..