Fråga vad ni vill

ptfias-2
God morgon, lördag! Jag och Edith har haft en lugn morgon här hemma och gjort minsta möjliga. Nu ska vi förbi nya lägenheten och se om vi hinner börja spackla hennes rum som ska målas imorgon. Efter lunch ska jag gästa ”Helgen i P3” så Edith ska hänga med Linnéa och Liam och hans föräldrar.

Någon efterfrågade en frågestund eftersom hon är ny här på bloggen och det känns väl rimligt. Det var längesedan, plus att det kommer många frågor som liknar varandra så vi kör en frågestund. Fråga vad ni vill svarar jag på så mycket som möjligt i början av nästa vecka.

Då kör vi, fråga på!

Ha en mysig helg!

 

 1. Lina skriver:

  Hur städar du ditt hem? Ge mig gärna rutiner och städtips!

  Har du någon gång under ditt liv valt att utesluta något livsmedel, isåfall varför? (obs ej laktosen ;))

 2. Alice skriver:

  Hur kan man tänka med träning för att stärka upp kroppen inför en graviditet som ju är en stor påfrestning för kroppen. Tycker att det finns mycket att läsa om hur man kan träna under graviditeten men kan man även träna för att förbereda kroppen på kommande påfrestningar om man vill vara lite snäll mot kroppen och ge sig själv bästa förutsättningarna för en snabb återhämtning och minimalt slitage på rygg osv?

  Kanske lite luddig fråga men något jag tänkt en del på på sistone

 3. ht skriver:

  1. Du har tidigare skrivit att du inte vill ha fler barn, känner du fortfarande så? Eller tror du att du vill ha fler barn i framtiden?
  2. Vad gjorde att du/ni kom fram till att skilsmässa var det bästa för dig/er?
  3. Hur känns det att ha Edith på halvtid?
  4. Kommer Kim att bo kvar i lägenheten?

  Tack för din blogg <3

 4. Magda skriver:

  Vad kollar du på en slö fredagskväll framför tv:n?

 5. Hur ljusade du upp golvet i nya lägenheten? Har också ett som lutar åt orange och det är verkligen inte fint.

  Har länge (10+ år) levt i tron att det finns dålig mat och är väldigt rädd för mat. Rädd för att tappa orken, rädd för viktuppgång eller att inte må bra. Detta tar både enorm tid och energi. Vågar man släppa det och äta allt (om inte allergi finns)?
  Önskar så ett recept på den där balansen, att mat bara kan få vara mat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..