Min vecka i ord och bild

ptfia blogg
Måndag kl. 08.37: Jag mötte upp min hantverkarboss i nya lägenheten kl. 07 för att gå igenom allt, ge nycklar osv. så de kunde köra igång. Blev så glad när jag fick höra att han tidigarelagt slipningen av golven så jag kan flytta in tidigare. Kom till kontoret med köpefrulle och otroligt kaffesugen pga var för trött för att gå upp i tid. 
ptfia blogg-2
Kl. 13.34: Efter att ha beklagat mig över att jag kände mig överkörd (en känsla som häll i sig prick hela veckan jodå), spelat in ett avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Lojsan Wallin (lyssna här!) och gjort ett par punkter på att göra-listan så tog jag och Elin en gemensam lunch på Mahalo. Vi försökte ta en bild till instagram – det gick här dåligt (klicka!) – och man kan säga att hela min aura var trött eller något. 
ptfia blogg-4
Tisdag kl. 14.13: Sitter på en pall med en kamera i ansiktet. Spelar in filmer för Hjärnfonden. Jag ska göra en personlig insamling för dem i november. Självklart ideelt, tjänar 0:- på detta. Allt går till forskningen för psykisk ohälsa ♥ Gick dit och lyckades på något märkligt sätt få till det mesta på första eller andra tagningen. När jag satte den längsta filmen med både personlig berättelse och statistik i ett svep så började jag gråta. Blev så berörd. Dels så sitter min egen utbrändhet alltid nära, speciellt när jag ska prata om det på det här sättet och så såg jag ungdomarna jag och Elin träffade i en skola för ett par år sedan framför mig. Tjejerna som berättade att de var sönderstressade och sjukskrivna för utmattning redan i 8an … det borde inte få vara såhär. 
ptfia blogg-5
Kl. 14.56: Vi blev klara innan utsatt tid så vi passade på att försöka få till en bild och prata igenom resten av veckans planering. 
ptfia blogg-8
ptfia blogg-9
Kl. 17.46: Hemma med henne. Vi myste ner oss i soffan innan det blev något så avancerat som äggröra till middag. 
ptfia blogg-10
Kl. 20.35: Någon tipsade om Rupi Kaur på DM så var tvungen att googla hennes texter. Jädrar så mycket fint!
ptfia blogg-11
Kl. 11.35: Hade den där dagen då jag vaknade och kände att jag verkligen inte ville jobba, bara ligga ner. Också för att tröttheten var förlamande och att dagen var orimligt fullspäckad. Efter att ha lämnat på förskolan och fotat två samarbeten var det dags för poddinspelning. Muntrade upp mig själv med en lyxkaffe på väg till Acast för att få lite ny energi. 
ptfia blogg-12
Kl. 13.00: Men kaffet hade inte mycket att komma med i jämförelse med den här godingen! Camilla Hamid gästade Ofiltrerat (kommer snart!) och vi hade så förbannat trevligt. Gillade henne redan innan och nu när jag fått träffa henne så förstärktes det massor. Följ henne på @camillahamid och My kitchen stoies
ptfia blogg-13
Kl. 13.44: Kastade mig från Acast till tunnelbanan för att hinna hem till syrran innan hon gick för att packa några grejer och ta en taxi hemåt innan det var dags att hämta Edith innan båten till Djurgården skulle gå. Någonstans här insåg jag att jag glömt att plocka upp lunchen som Elin förbokat åt mig på Holy greens. Det blev två kanelbullar på skansen som lunch den här dagen. 
ptfia blogg-14
Kl. 15.44: Jag, Edith, Anja, Lily och Rio hängde på Skansen där Polarn och Pyret hade ett event för deras höstkläder. Vi fick trevligt sällskap mitt i fikastunden. 
ptfia blogg-16
Anja 
ptfia blogg-18
Torsdag kl. 16.59: Jag och Edith hämtade ut sex olika paket på tre olika utlämningsställen och spontanköpte två köksstolar på second hand-butiken. Fattar inte hur vi fick ihop det med in och ut i butiker, fram och tillbaka och släpa osv. men hon var en stjärna. Stod still när jag bad henne, blockade hissdörren och tryckte på hissknappen osv. Till skillnad från dagen innan då vi båda var svinförbannade och låg på golvet pga osams om att vi skulle gå in i hissen eller ej. Kontraster osv :)))))
ptfia blogg-20
Fredag kl. 21.34: Min projektledare Elin (till höger) postade den här bilden på instagram med en kärleksförklaring till sitt jobb som gjorde mig så glad. En gruppbild från vår fotografering med Femina!
ptfia blogg-21
Lördag kl. 10.18: Tillbaka hemma efter en snabb visit i nya lägenheten för att möta min kompis Ida som var gullig och levererade min byrå (hon har perfekt bil för ändamålet). På vägen tillbaka köpte vi croissanter och bröd för att göra en riktig lördagsfrukost. 
ptfia blogg-23
Kl. 13.16: En av oss nyvaken efter att ha sovit i vagnen på promenaden till syrran och Liam. Edith skulle få hänga med dem medan jag skulle gästa ”Helgen i P3” och göra ”langa luren”, de snodde helt enkelt min telefon. Lyssna här om ni vill!
ptfia blogg-26
Kl. 14.21: Fick alltså gästa P3 under 1,5 timme med Ison och Kirsty plus lyssnaren Emma som är en av mina följare. Hon hade nämligen vunnit en tävling i Musikhjälpen där priset var att vara med i ett program tillsammans med en önskegäst – alltså jag. Är så smickrad över att hon valde mig! Tack Emma för att jag fick vara din gäst ♥
ptfia blogg-25
Kl. 17.38: Återförenade och på väg hem efter att ha hängt med syrran och Liam en stund. 
ptfia blogg-27
ptfia blogg-28
Söndag kl. 14.28: Mamma smsade den här bilden på Pralin (dalarnas tidningar). Jag och Tareq fick äran att pryda omslaget och inuti finns en intervju med mig.
ptfia blogg-29
Kl. 16.25: Flyttade över sista lasset till nya lägenheten och tog en titt på hur golvet blev. Sådan enorm skillnad. Det orangea är alltså före och det ljusa nedan efter. Eller där det orangea är på bilden ovan ska det ligga heltäckningsmatta. 
ptfia blogg-30
Kl. 16.37: Känns smått overkligt att det är tänkt att jag ska kunna flytta in på riktigt imorgon (idag alltså, måndag) när kylskåpet stod i sovrummet osv. men om allt går som det ska (HOPPAS) så blir hantverkarna klara med Ediths sista vägg med skjutdörr, flyttstädningen går smärtfritt och sängen levereras innan kl. 19. Hoppas hoppas hoppas att det blir så.

Sådär! Det var förra veckan. Välkommen till en ny måndag. Tusen tack för alla frågor. Börjar förhoppningsvis besvara dem imorgon.

 1. Maria skriver:

  Polaren & Pyret har väl event för sina höstkläder

 2. Emma skriver:

  Det var superroligt att träffa dig i lördags på p3! Det var som jag så, kändes som att du var precis samma person när man träffar dig som den man ser här. Tack för att du ville komma och hänga med oss! 😊❤

 3. Linnea skriver:

  Vilket företag använder du dig av för att platsbygga industri/glas-väggen? Ska göra detsamma nämligen.

  Tack för svar. 🙂

 4. Johanna skriver:

  Vilka superfina kökssstolar (de svarta)! Att det dessutom känns bra i hela själen (och ännu mer personligt tycker jag!) med återbruk gör det ännu bättre. Lycka till med att bo in dig i din fina lägenhet, du verkar bra på att ta hjälp av dina runt dig, så klokt för det är ju faktiskt lite jobb (om än kul för det mesta) med att skapa sig sitt hem, som man ska matcha ihop med övriga livet som fortgår i vanligt tempo. Det måste få ta tid att pyssla iordning sig, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..