Tack för den här tiden!

PT-Fia_bloggheader
Hörni! Det har blivit dags att gå vidare. Jag har trivts så bra hos amelia och är tacksam för min tid här. Jag har jobbat länge med Bonnier, både i början av min karriär på Veckorevyn, och de senaste åren på amelia. Nu lämnar jag för att istället gå till Femina och Aller media! Det känns så spännande och roligt och jag hoppas såklart att ni vill hänga på dit.

Min nya bloggadress är alltså ptfia.femina.se. Bokmärk och spara! ♥ Även ptfia.se kommer att fungera precis som vanligt.

» ptfia.femina.se

» ptfia.femina.se

» ptfia.femina.se

Ett nytt kapitel! Välkomna till bloggens fortsättning hos Femina! ♥

 

  1. Kommer sakna dig men vi håller kontakt ❤️❤️

    1. PT-Fia skriver:

      Det gör vi såklart!!! ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..