Finalen

I lördags var alltså dagen för Finalen på ”en ny god vana”. Roligt att träffas igen, att få höra om hur tjejerna upplevt denna perioden och hur det känns nu. När det har blivit dags för var och en att stå på egna ben. Med sina nya insikter! Och vi var spända på att få höra vad tjejerna kommer ta med sig från dessa två månader…

1

2

Men först till upplägget…

Vi möttes upp hos oss i Fiskebäck. Promenerade ner till badet och klipporna i blåsten.

3

Camilla höll täten i sin orange outfit, så ingen skulle missa henne och komma bort på klipporna. 😉

Eftersom det blåste en hel del, fick vi slå läger bakom vindskyddet… men det gick lika bra det.

Vi bjöd på sill från fiskeboden bredvid vår lokal/kontor och bubbel att skåla i såklart! Vi ville ju fira våra fantastiska tjejer, som gjort ett imponerade jobb, med att skapa sig nya rutiner och framförallt kommit till nya insikter.

4

5

Självklart även en shot från Rynkeby juice. Denna med ingefära river verkligen gott. Tror nog att den är allas favorit. Eller?

6

7

Sedan ett dopp för dom som vågade…

8

Camilla och Annika från Rynkeby var modigast!  Jag skyller på halsont och att någon var tvungen att fota 😉

9

10

Därefter tillbaka till vår lokal för att värma oss och byta om till träningskläder. För att sedan köra vi ett “Green & Kallin” träningspass med tjejerna!

Kul att se vilka framsteg tjejerna har gjort på det planet!

Att alla tre tjejerna tillslut landade i, att det främst var den mentala resan som blivit den viktigaste. Är vi båda otroligt stolta och glada över. För det är på det området vi har kämpat som mest, med att försöka få alla tre att inse:  att dom tränar för livet! Det handlar inte om att vara i sin livs form efter dessa 66 dagar, det handlar om att skapa en hållbar livsstil. Som går att fortsätta med resten av livet, något som man inte vill vara utan. För det känns bäst att leva så!

Att ha fått följa Angelika, Susanna och Stina under denna tiden har varit fantastiskt kul och inspirerande!

11

Till sist fick denna skaldjurslådan bli pricken över i för detta projektet! Och för dagen tillsammans.

Tack Angelika, Stina och Susanna för att ni gett oss förtroendet och för att ni gjort jobbet. Tack för all energi alla härliga samtal alla skratt och för förlösande tårar!

Lycka till, ni är Bäst.

Största kramarna Emma och Camilla!

LOADING..

Det gick fort!

stina-header-1024x500-1

Gud vad tiden har fått fort! 66 dagar har nått sitt avslut. Idag ska jag träffa gänget igen för en avslutning.

Jag måste säga att innan vi drog igång detta projekt så var jag bra skeptisk till att man kan ändra sina vanor radikalt på66 dagar. Dock vet jag nu att man faktiskt kan göra Det!

Mina mål är på god väg. Jag är inte i land än men jag är på väg och det är det viktigaste för mig. Jag har börjat få rutiner på min träning och jag har börjat uppskatta yoga och de lugnare stunderna.

Den här resan har verkligen öppnat upp ögonen för mig på många sätt. Nu börjar ett liv med att ta hand om mig själv. Jag kommer träna mina yogapass på Youtube. Och som jag längtar tills huset är klart. Då ska jag fasen inreda ett rum för lugn och harmoni. Kommer till och med kunna hålla yoga där inne hehehe…

Summa summarum är: Kul och mycket givande 66 dagar. Jag vill även ge en stor eloge och extra kärlek till Camilla och Emma- ni är fina människor ni. Och grymma coacher- herregud ja!

Nu tackar jag för mig och tar av mig hatten.

Kärlek, kram och nu kör vi!

/Stina

LOADING..

Jag har lämnat hemmets trygga vrå

Efter att nu i typ 60 dagar yogat i min källare och tränat på min slinga så har jag lämnat hemmet. Jag har gått utanför boxen. Jag har varit på Yin Yoga!

susanna-header-1024x500-1

Jag har ju tänkt, trott och kanske varit lite besviken över att jag är så stel fortfarande. Mina höfter är kanske inte mina bästa vänner, men jag håller på och ger dem så grymt mycket kärlek så jag hoppas att de snart inser att jag inte är deras fiende- de kan slappna av och våga lita på mig!

IMG_5192

Sen att man ändå kan ligga i denna position, med ett ben bak, ett ben parallellt med mattan och huvudet i golvet, det kanske man ändå skall vara nöjd med. För 60 dagar sedan kunde jag inte ens böja mig 5 cm framåt!

Men jag har nu äntligen, sista två veckorna, fått äran att jogga lite. Att träna lite tyngre. Jag har tagit ut mig! Jag mår ändå bra av att få svettas, inte bara yoga. Jag gillar yogan nu, verkligen- det gör jag, men kombinationen av cardio och efterföljande dags träningsvärk är oslagbar. Känslan av att man börjar bygga lite muskler, ryggen inte gör lika ont längre, huvudvärken är ett minne blott- ja den känslan har varit värd alla timmar i källaren och alla mörka kvällar på slingan.

Men idag t

yogabylink
og jag mig lite friheter och gick till Yoga by Link här i Landvetter. Kommer in i ett härligt ljust rum, lite lätt rökelsedoft, lugn musik, varmt och ombonat. Jag var lite orolig att jag inte skulle klara att ta ut rörelserna som ”de andra” men insåg ganska snabbt (ja jag sneglade i början) att jag nog snarare var bland de mest flexibla i lokalen.
yoga
Jag var faktiskt grym på att stanna i nuet och fokusera på andningen. Kors i taket. Tjejen som höll i passet hade även en väldigt lugnande och behaglig röst. På slutet tror jag till och med att det var någon som somnade, hörde snarkningar:)

Pratade lite med instruktören efteråt och tydligen hade hon varit med Emma på Bali. Herrans va världen är liten, det är ju inte klokt!

Å vet ni, solen har lyst på oss idag- man fylls av energi! Eureka- våren är här!

//Susanna

 

LOADING..