Bara 10 dagar kvar!!!!

Tiden rusar fram! Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi ses och "avslutar" vår utmaning.

susanna-header-1024x500-1

Det känns lite sorgligt. Känns som om jag ska förlora en kär vän! Jag inser att detta är starten på resten av mitt liv och jag har verkligen tagit detta på fullaste allvar. Inser att jag många gånger sätter lite för höga krav på mig själv. Inser att jag är grym som tagit mig igenom detta! Inser även nu varför jag hela tiden gett upp innan. Jag har börjat med löpning! Fel fel fel fel som Brasse hade sagt! Nu har jag de senaste veckorna fokuserat på mina höfter. Mina ömmande värkande stela höfter. Jag har varit hos naprapat. Jag har rullat på bollar. Jag har gått ankgång. Jag har yogat. Å vet ni… idag sprang jag och det kändes bra!!! Yeyyy

IMG_20170412_190221

När jag kom hem fick jag frågan: är du redan hemma?

Jag tror jag pinnade på rätt bra och jag tänkte inte ens på det!

Har inte yogat på 5 dagar (av olika anledningar) men idag kunde jag ta ut rörelserna på ett helt nytt sätt. Jag chockade mig själv! Tror jag har behövt mina pausdagar jag har haft. Ätit pizza, grillat, druckit bubbel!!! 

IMG_20170410_210458

Min nya goda vana börjar hamna på plats. Den handlar inte om att bli Miss Fitness. Den handlar om att ha ett liv där jag tänker på mig själv lite mer. Där jag inser att om jag inte mår bra mår de i min närhet inte heller bra. Mitt nya liv ska handla om glädje i vardagen. Mitt nya liv ska handla om att inte alltid göra allt för alla andra, jag ska göra för mig själv också. Mitt nya liv ska handla om att fortsätta utmana mig själv och finna glädje i att övervinna hinder!

Mitt nya liv ska handla om att vara lite mer Susanna och göra sånt som Susanna mår bra av!

LOADING..