Ja se det snöar

Påsken kom, solen sken, passerade och nu snöar det

susanna-header-1024x500-1

Idag är det söndag? Eller? Jag blir lite snurrig när jag har så många lediga dagar. I torsdags väntade jag på snön- den kom inte så jag körde PW. I fredags väntade jag på snön. Den kom inte så jag tränade intervaller. I lördags väntade jag på snön. Den kom inte så jag körde intervaller. Lördagen avslutades med massa härliga ungar som intog mitt hem. Det blev bad, bio (i källaren), utelek, stoj och bus. Precis som det ska vara i mitt hem! Somnade sent och upp kl 6 när 4 barn tryckte på fnitterknappen ❤❤❤

Sen var jag bästa frukostpersonen idag som serverade nutellamackor. Inte ett stående inslag i min vardag men hade inhandlat nutella för en kaka (som jag för övrigt satte igång och bakade kl 7… onk)

Efter en laddning pannkakor så var det påsklunch som väntade idag. Tror jag åt liiiite för mycket sill för jag är fortfarande mätt. Men sill är ju så gott!!!! Väl hemma- ingen snö. Whoop whoop det blev en PW! NU kom snön! 

1492364510199-230086029

Jag hoppas innerligt att det smälter bort illa fort!

Jag börjar få lite separationsångest inför vårt avslut nästa vecka. Mitt instagramkonto kommer avslutas (fast kanske skönt att slippa se mina hurtiga bilder😉). Jag kommer inte få fler inspirationsmail från Emma och Camilla. Tänk om jag hamnar i gamla hjulspår? Tänk om jag slutar träna och blir trött och hängig igen? Samtidigt känner jag att jag har fått in träningen i min vardag och de gånger jag inte har tid så låter jag det vara så- utan att få panik. Min egentid (om så bara för 1 timme) är enormt mycket värd. Att jag äntligen fokuserar på mig själv. Min man har i flera års tid sagt att jag ska tänka mer på mig själv och inte på alla andra jämt. För att förstå den kommentaren måste man backa långt bak i mitt liv. Men jag har tagit mig tid till mig själv nu. Jag har fokuserat på mitt välmående och det ska jag ta mig tusan fortsätta göra!

Önskar er alla en trevlig ledig måndag. Jag ska njuta av den men kommer även njuta av att få komma till jobbet på tisdag!

//Susanna

LOADING..