MÅLET SOM BLIR EN BÖRJAN

Nu är det nära! Nära målet … eller som vi vill välja att se det – Starten! Starten på våra tre fantastiska tjejers ”egna nya liv”.

9_1

Där de slipper våra träningsprogram, slipper följa våra uppmaningar och känna stressen över att blotta sig här på bloggen.

Förhoppningsvis har något av allt vi försökt förmedla till tjejerna fastnat och när dessa 66 dagar är över, kommer de själva kunna klara sig galant! Eller vi vet att dom kommer kunna göra det. Det är tre mycket kloka tjejer som vi fått förmånen att guida på denna resan.

Men som för oss alla är det lätt att glida in i gamla tankemönster, och att fokusera på det jobbiga, på hindren och på det som är fel. Vi har läst att ca 90% av alla tankar vi tänker idag är samma som igår… Då inser man ju att det faktiskt tar ett tag att förändra sitt sätt att se på saker och ting.

Kanske till och med kan kännas lite skönt, att det faktiskt är fakta och inte fel på en själv. Kanske kan det göra att vi ger oss själva lite mer tålamod?

Vi har varit väldigt tydliga med att försöka få tjejerna till att ta fem minuter varje dag, till att tänka goda och fina tankar om sig själva. Just för att tänja och ändra fokus en aning, för att ju mer du tränar på detta desto bättre blir du. Precis som med fysisk träning, krävs det tid och tålamod.

Just denna del känns som den svåraste att få tjejerna att vilja eller prioritera att göra, men kanske är detta just den viktigaste delen av dom alla!?

Om vi vill starta en ny god vana, bör den väl ändå börja med våra tankar och vårt sätt att se på oss själva?

Klarar vi inte ens att ta fem minuter med oss själva per dag, med att tänka snällt eller inget alls… Då är det svårt att ändra på större saker… Klarar vi att ge oss själva de 5 minuterna per dag… då går vi ut och ser på dagen på ett annat sätt och kan uppleva mer. Vill vi kunna påverka vår omgivning, våra barn, våra nära och kära är det först oss själva vi behöver börja förändra!

9_2

Nu i Påsk uppmuntrar vi er ännu en gång att ta lite tid för er själva, med era egna tankar! Börja i det lilla med att göra små ändringar… Hela världen är i ert huvud och snurrar…starta din förändring i din kropp till att börja med, innan du räddar resten av världen…

9_3

Glad påsk önskar vi er alla!

Kram / Emma och Camilla

LOADING..