Jag har lämnat hemmets trygga vrå

Efter att nu i typ 60 dagar yogat i min källare och tränat på min slinga så har jag lämnat hemmet. Jag har gått utanför boxen. Jag har varit på Yin Yoga!

susanna-header-1024x500-1

Jag har ju tänkt, trott och kanske varit lite besviken över att jag är så stel fortfarande. Mina höfter är kanske inte mina bästa vänner, men jag håller på och ger dem så grymt mycket kärlek så jag hoppas att de snart inser att jag inte är deras fiende- de kan slappna av och våga lita på mig!

IMG_5192

Sen att man ändå kan ligga i denna position, med ett ben bak, ett ben parallellt med mattan och huvudet i golvet, det kanske man ändå skall vara nöjd med. För 60 dagar sedan kunde jag inte ens böja mig 5 cm framåt!

Men jag har nu äntligen, sista två veckorna, fått äran att jogga lite. Att träna lite tyngre. Jag har tagit ut mig! Jag mår ändå bra av att få svettas, inte bara yoga. Jag gillar yogan nu, verkligen- det gör jag, men kombinationen av cardio och efterföljande dags träningsvärk är oslagbar. Känslan av att man börjar bygga lite muskler, ryggen inte gör lika ont längre, huvudvärken är ett minne blott- ja den känslan har varit värd alla timmar i källaren och alla mörka kvällar på slingan.

Men idag t

yogabylink
og jag mig lite friheter och gick till Yoga by Link här i Landvetter. Kommer in i ett härligt ljust rum, lite lätt rökelsedoft, lugn musik, varmt och ombonat. Jag var lite orolig att jag inte skulle klara att ta ut rörelserna som ”de andra” men insåg ganska snabbt (ja jag sneglade i början) att jag nog snarare var bland de mest flexibla i lokalen.
yoga
Jag var faktiskt grym på att stanna i nuet och fokusera på andningen. Kors i taket. Tjejen som höll i passet hade även en väldigt lugnande och behaglig röst. På slutet tror jag till och med att det var någon som somnade, hörde snarkningar:)

Pratade lite med instruktören efteråt och tydligen hade hon varit med Emma på Bali. Herrans va världen är liten, det är ju inte klokt!

Å vet ni, solen har lyst på oss idag- man fylls av energi! Eureka- våren är här!

//Susanna

 

LOADING..