Finalen

I lördags var alltså dagen för Finalen på ”en ny god vana”. Roligt att träffas igen, att få höra om hur tjejerna upplevt denna perioden och hur det känns nu. När det har blivit dags för var och en att stå på egna ben. Med sina nya insikter! Och vi var spända på att få höra vad tjejerna kommer ta med sig från dessa två månader…

1

2

Men först till upplägget…

Vi möttes upp hos oss i Fiskebäck. Promenerade ner till badet och klipporna i blåsten.

3

Camilla höll täten i sin orange outfit, så ingen skulle missa henne och komma bort på klipporna. 😉

Eftersom det blåste en hel del, fick vi slå läger bakom vindskyddet… men det gick lika bra det.

Vi bjöd på sill från fiskeboden bredvid vår lokal/kontor och bubbel att skåla i såklart! Vi ville ju fira våra fantastiska tjejer, som gjort ett imponerade jobb, med att skapa sig nya rutiner och framförallt kommit till nya insikter.

4

5

Självklart även en shot från Rynkeby juice. Denna med ingefära river verkligen gott. Tror nog att den är allas favorit. Eller?

6

7

Sedan ett dopp för dom som vågade…

8

Camilla och Annika från Rynkeby var modigast!  Jag skyller på halsont och att någon var tvungen att fota 😉

9

10

Därefter tillbaka till vår lokal för att värma oss och byta om till träningskläder. För att sedan köra vi ett “Green & Kallin” träningspass med tjejerna!

Kul att se vilka framsteg tjejerna har gjort på det planet!

Att alla tre tjejerna tillslut landade i, att det främst var den mentala resan som blivit den viktigaste. Är vi båda otroligt stolta och glada över. För det är på det området vi har kämpat som mest, med att försöka få alla tre att inse:  att dom tränar för livet! Det handlar inte om att vara i sin livs form efter dessa 66 dagar, det handlar om att skapa en hållbar livsstil. Som går att fortsätta med resten av livet, något som man inte vill vara utan. För det känns bäst att leva så!

Att ha fått följa Angelika, Susanna och Stina under denna tiden har varit fantastiskt kul och inspirerande!

11

Till sist fick denna skaldjurslådan bli pricken över i för detta projektet! Och för dagen tillsammans.

Tack Angelika, Stina och Susanna för att ni gett oss förtroendet och för att ni gjort jobbet. Tack för all energi alla härliga samtal alla skratt och för förlösande tårar!

Lycka till, ni är Bäst.

Största kramarna Emma och Camilla!

LOADING..