En ny god vana med Stina, Angelika och Susanna – coachade av Emma Green!

Under årets början sökte Rynkeby Shot, Amelia och Emma Green tillsammans med Camilla Kallin tre kvinnor mellan 20-40 år som ville skapa en ny upplyftande, energigivande vana och gå från att tänka till att göra. Det kunde till exempel handla om att komma igång med träningen och få upp flåset eller att börja äta nyttigare, grönare mat. Saker som man vet att man mår bra av men som ofta inte blir av.

Utmaningen blev en omedelbar succé och lockade många livsstilsförändrare!

Tillsammans har initiativtagarna Rynkeby Shot, höjdhopparen Emma Green, idrottskonsulten Camilla Kallin och Bonnier Tidskrifter valt ut tre av Amelias läsare:

Stina Patetsos – en småbarnsmamma som vill bli stark och balanserad i rygg och axlar, Angelika Hansson – en f.d. polis som vill lära sig äta det som kroppen behöver för att må bra, och Susanna Tunberg – som behöver skapa tid till det hon mår bra av. Alla vill jobba in en ny god vana och dela med sig av sina erfarenheter längs vägen.

Följ förändringen i 66 dagar

Stina, Angelika och Susanna kommer att blogga om sin livsstilsförändring under 66 dagar, vilket är så lång tid som forskning har visat att det tar att skapa en ny vana. Till hjälp har de sina coacher Emma Green och Emmas kollega i Green & Kallin, idrottskonsulten Camilla Kallin.

Emma och Camilla har tagit fram ett individuellt program för var och en och coachar kvinnorna med konkreta råd, pepp och hejarop hela vägen in i mål.

Har du också bestämt dig för att leva ett hälsosammare liv under 2017? Följ med på resan här på amelia.se och låt dig inspireras av våra tre livsstilsförändrare! För som Emma säger: ”En god vana tenderar att smitta av sig.”

Rynkeby Shot är en ny produkt på den svenska marknaden som vill inspirera till nya goda vanor. Läs mer om Rynkeby Shot (nytt fönster)