Dagen D

Idag är en stor dag. Det var nästan som att jag ville göra som back in the days, och ta på mig finkläder och gå iväg mot vallokalen.
Det här känns som det viktigaste valet i vår tid. Och jag har verkligen tagit mig tid på kvällarna efter att barnen somnat och kollat valdebatter, utfrågningar och intervjuer av alla partiledare för att bilda mig en så rättvis bild som möjligt.

 

Hur tänker du där? Hur har du tänkt?

Image 1 28

Rösta med hjärtat. Det har varit min tanke hela tiden, budskapet som jag velat basunera ut. Rösta för jämlikhet och kärlek, för gemenskap och kvinnans rätt till sin kropp. Rösta för allas rätt att älska och för en framtid som styrs av just kärlek istället för rädsla.

Och vad du än gör, RÖSTA! Jag hoppas verkligen att du gjort det.

När jag skriver detta så stänger valurnorna i samma stund. Jag har valvakan på i bakgrunden och jag sitter lite som på nålar.

Img 7107

Jag har gjort mitt. Jag har lagt ned mina tre kuvert i valurnan idag.
Jag har pratat med mina barn och förklarat så gott jag kan på deras nivå om vad detta gäller. Vikten för deras framtid, för vår framtid.

Nu håller vi tummarna för att vår värld låter kärleken styra och att vi sakta enas igen som människor och jordbor. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..