En riktig pärla till utflyktsmål

Det finns så många pärlor runt om i vårt land. Och många pärlor som jag inte ens hunnit besöka i vår egen stad.

Idag passade vi på att åka till en av dem. Och kolla miljön!!!

Så underbart fin! <3

Img 7319 2

Att vi bor så nära allt detta magiska är så underbart. Mitt i stan men ändå så långt bort på något vis. Strax efter Universitetet på norra Djurgården så hittar ni denna pärla. Ett helt område av grönska, sjöar med svanar, kolonilotter, ekorestaurang och 4H-gård.

Img 7320

Vi åkte dit för 4H-gården. Alltså en gård där djur och natur lever i en lantlig miljö. En gård som engagerar många unga och som lär barn och ungdomar om just djurskötsel och naturen.
Men även en gård som välkomnar alla, precis som oss, till att bara hänga, hälsa på djuren och ta med matsäck (om du inte vill fika i deras café som också såg väldigt fint ut)

Img 7313

Denna gård har främst svenska djur som är utrotningshotade som de tar hand om och gör sitt bästa för att bevara. Som lantkor, fjällgetter och annat härligt. Så fina djur som kom och hälsade på oss. Men då hagarna var stora och många var ute på bete så fick vi även se en hel del djur på avstånd, vilket känns fint då jag vet att djuren mår bra av den friheten.

Img 7301 3

Stora gräsmattor för picnicfiltar, men även flera träbord med tak och bänkar finns runt omkring gården. Perfekt för medhavd matsäck när du har barn.

Img 7321

En toppendag!
Och imorrn vet jag att de har den stora 4H-dagen. Då ska de ha fiskdamm, kobingo, ponnyridning, höstmarknad och massa annat för er som funderar på vad söndagen kan erbjuda ;)
Åk hit i så fall. Tror ni kommer att uppskatta det. Stora skuggans 4H-gård heter stället och du kan läsa mer om dem och även deras dag imorrn HÄR.

  1. Karin skriver:

    Undrar fortfarande vart du bor….

    1. Vi letar fortfarande, så vi bor hos mina föräldrar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..