Jag vill komma och prata hos dig

Har precis avslutat en fin dag i Eskilstuna. Då jag pratade inför 300 tyst lyssnande & intresserade i publiken. Sådant här ger mig energi. Att se hur mina ord går in, bearbetas & appliceras på varje människas egen livsväg. Att se tårade ögon, igenkännande nickar & varma leenden. Tillsammans gör vi skillnad.

Jag har släppt min föreläsning ett tag. Detta är det nya. Att åka ut & samtala. Idag körde vi samma lyckade koncept som i våras i Katrineholm. En moderator som vägleder ett samtal (då om att vara anhörig och medberoende, idag om att vara utmattad & om vägen tillbaka och om alla varför bakom. Och andra gånger om ätstörningar, missbruk & överprestation) Med några få frågor så tar jag det vidare med mina långa haranger ;)
Haranger som jag brinner genuint för. En timmes samtal & 30min frågor från publiken. Så fint.

IMG_1318

Detta vill jag göra mer av. Jag vill ut! Jag vill möta er! Och jag vill komma till skolor & prata. Jag vill vara med och göra skillnad.

IMG_1319

Är du intresserad? Skriv gärna till mig. Kontakter hittar du via min hemsida sannabrading.se eller kontakta kvinnligatalare.

IMG_1309

Det här är viktigt på riktigt. Det handlar om att våga visa dig sårbar. För i grunden är vi alla så lika <3

  1. Jag var på din föreläsning när du var i Ludvika. Den var så gripande och bra. Jag hoppas att du kan komma hit igen, eller nån annanstans i Dalarna så jag får chansen att lyssna på dig igen.
    Du gör skillnad <3

    Många kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..