Vilken succé! Tack!

Det här är min bok. Boken jag skrev för två år sedan. En bok om oss alla, med utgångspunkt i ett liv, mitt. En bok som jag skrev med förhoppning om att fler skulle förstå sig själva. Att fler skulle sluta döma. En bok om att det finns ett varför, en anledning till att vi hamnar där vi hamnar.

IMG_1742

Det var med blandade känslor som jag tömde ut mitt innersta för en tro på något större. Jag ville vara ett verktyg för att belysa hur det är att vara människa. Vi är alla så lika
❤
 Och det är med värme i hjärtat som jag idag fick avräkningen. Sedan släppet har den inhandlats & lyssnats på 29 458 gånger!
Då är den bundna boken, pocketen & ljudboken inräknad. Men inte biblioteken som jag vet har haft kölista på boken

Att dagligen få tackmail, att möta er som läst min bok, på stan & få en kram. Ni fattar inte vad det betyder för mig. Att höra hur ni känt igen er. Hur ni fått verktyg för att förstå er & andra. Och hur ni fått hjälp att sluta slå på er själva. Mitt syfte är uppfyllt!

Och boken lever kvar. Den är tidlös. Den handlar ju om hur det är att vara människa. Och den kampen fortsätter för oss alla dagligen. Och nya generationer växer upp som famlar efter sätt att hantera sina inren på. Vi måste våga visa oss sårbara! Det här är bara början! Mitt arbete fortsätter. Och när rapporter basunerar ut hur vi mår allt sämre & hur både benzo-preparat & antidepressiva ökar bland barn!!! & unga. ;(
Då behövs det här mer än nånsin. Min magkänsla ledde mig hit & jag vet att jag har mer att ge.

Vill du läsa boken finns den både som bok på Adlibris & Bokus som e-bok på Nextory & ljudbok (inläst av mig) på Storytel.

TACK för ert stöd!!! TACK för att ni läser!!! TACK! Tillsammans gör vi skillnad

❤

  1. Tycker att din bok är så otroligt bra och gripande. Jag har läst den två gånger och det blir fler gånger :)
    Tack för allt det du gör.

    Kramar ❤️

  2. Eva A skriver:

    Erkänner köpte den second hand. Men lånar ut den till alla som vill o lämnar den sedan i vårt lilla bibliotekshytt där alla får lämna och hämta böcker hur och när man vill.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..