Mitt sista inlägg! 

Allt har sin tid och jag har bestämt mig för att inte blogga mer. Jag har bloggat till och från sedan 2009 och har kunnat dela med mig av många äventyr och det är det som har varit grejen hela tiden. Att ni skulle få vara med, se hur det är bakom kulisserna och helt enkelt få en ytterligare inblick i vad jag gör. Ibland har det varit jobbrelaterat och ibland har det varit lite mer av den privata delen av mitt liv. 

Jag har märkt att jag gillar verkligen att uttrycka mig med ord och ska försöka göra det ännu mer men inte via en blogg, utan via musiken. 

Vi får se om jag tar upp det här igen lite senare, men just nu är det andra projekt och engagemang som ligger framför mig och jag vill tacka alla fina läsare som har följt mig här på bloggen. Har varit en glädje att få lära känna er genom era kommentarer och ibland träffas vi även ute på olika gig. 

Jag finns fortfarande på mina sociala medier, instagram @sannanielsenofficial och min officiella Facebook : Sanna Nielsen official. Där försvinner jag inte 😉

Tack för en underbar tid! Nu går jag in i allsångens period och det längtar jag efter!!! Välkomna till Skansen allihop och trevlig sommar 😍

 1. Hej Sanna! Du kanske inte läser det här, men jag har en känsla av att du är gravid… Kanske inte nåt man borde skriva så här, men känslan är så stark, tror du kommer avslöja det snart. All lycka! Magnus

 2. Hej Sanna. Vill bara tacka dig för att du finns. Du gör att mitt liv blir så mycket lättare att leva med din fantastiska ödmjukhet, utstrålning och förstås din fina röst. Tack så jättemycket. Önskar dig all lycka. Du är så fantastisk. Stor bamsekram från Kerstin Viola

 3. Jeg savner virkelig bloggen din Sanna :(

 4. Kommer att sakna dej här på bloggen, för jag som ej har facebook eller instagram.
  Men jag får följa dej på tv istället men då får man ju inga svar.
  Kram och ha en underbar sommar.

Comments are closed.

LOADING..

Legendarisk studio!

 Igår sjöng jag i en legendarisk studio!!
Förutom Allsång på Skansen förberedelser så skriver jag även musik. Igår sjöng jag in en ny låt som kommer en annan dag, men jag fick sjunga i den berömda ATLANTIS studion där tex ABBA spelade in sina skivor. Det var ju inte illa!

Hej hopp från mig inne i sångbåset…=)

Så mäktigt att få stå och sjunga där tillsammans med musikerna också. Det är inte ofta man gör det samtidigt. Oftast brukar musikerna spela in innan och sen får man sjunga på det i studion vid ett senare tillfälle, men nu gjorde vi allt helt live. Kul!

FullSizeRender

Nej, om man skulle ta och bege sig ut i det härliga sommarvädret och köpa sig en glass?! Ett par glassogram dök ner i vår brevlåda av våra vänner Susanne och Peter som var här på middag för ett tag sedan. Vilka fina vänner man har va!? Glass är en favorit…sommarvädret också, men det verkar ju lysa med sin frånvaro just idag=)

Trevlig Lördag allesammans!

 1. Åh så kul med ny musik 😍 Längtar till att höra 🌟 Kram!❣️

 2. Herlig at det kommer ny musikk. Da har jeg noe å glede meg til 😃
  Ha en super lørdag ❤

 3. Hej Sanna,
  det är alltid roligt med nya musik du jobbar med och jag hoppas vi kan höra den snart.
  En trevlig helg till dig önskar jag 🌞
  Kram⚘

Comments are closed.

LOADING..

Bakom kulisserna!

Äntligen är det JUNI och det innebär ju allsångspremiärs-månad!!!
Den 27/6 är det dags och jag längtar så mycket. Det är ganska bråda dagar just nu med allt från möte, rep och inspelningar av allt möjligt, som tex trailerinspelningen av allsången. Ni kommer få se hur den blir i nästa vecka tror jag, men så här såg det i alla fall ut behind the scenes!

Vacker krans som satt på mitt huvud…den tryckte även ganska hårt på hjässan så den tryckte in en liten grop=) Vill man vara fin får man lida pin!

Vi började 05.30 på morgonen och sminka och göra hår. Kl 07.00 började vi filma. Här sminkade vi!

Och här filmade vi. Rosendals trädgård – hur vackert som helst och vi hade en fantastisk sommardag!

Tror trailern blev jättefin och ska bli så kul att visa den snart!!!
Snart är det dags för studion än en gång. En ny låt ska få liv och den får ni höra en annan dag=)

 1. Du jätte fin i klänningen! Och den klänningen var du köpa den? Å du var jättre bra på allsång hella sommaren jag tittar varje vecka! JAg läsa du inte skriva mer? Så tråkigt du skriver mycket bra, hoppas du ha det bra!
  Mvh/Lu Zhou

 2. Åh, jag längtar mer & mer till allsången för varje dag som går 😍 Och trailern kommer säkert bli hur bra som helst 👍🏼 Kraaam finaste du 👸🏼💘

 3. Ikke lenge igjen til allsangspremieren nå :D Gleder meg både til å se det på tv og ta turen til Skansen i Juli og August.

  Riktig god helg Sanna <3

 4. Julia skriver:

  Du är så otroligt vacker! Längtar till allsångspremiären :)

Comments are closed.

LOADING..