Överraskning!

Hoppas ni har haft en fin Påsk! Under hela Påsken befann jag mig på Göta Lejon och var hemlig gästartist i Björn Skifs show. Så kul det var! Han är en fantastisk artist och lika ljuvlig privat. Fick även sjunga duett med honom och han valde låt. Det blev Impatiently waiting for you från mitt album Stronger. Jag älskar den låten och den är ju dessutom skriven av min vän Lotta Liljefjäll och Bobby Ljunggren, så det var extra kul att han valde den. 

Björn fyller ju även 70 år snart så hans fru Pernilla hade planerat världens överraskningsfest till honom efter sista föreställningen, så det blev en låååång och oerhört rolig kväll i Söndags för oss alla😃

Tack för all fin respons om min nya singel ” Inte ok” Blir så glad att ni gillar den och sprider den vidare. Det är dagar fyllda av intervjuer, fotograferingar och möten kring låten och det är alltid skönt och kul att ha med sig Lotta som support och vän! 

Nyhetsmorgon gjorde jag tillsammans med detta gäng i Lördags. Från vänster Kalle Persson, Joakim Ramsell och Niklas Tinnborg!

Tyckte det blev en så fin intervju av Anders Pihlblad. Ni kan se den här om ni missade den. 

  1. Du är helt fantastisk Sanna! ❤ Du var så bra i både Bingolotto och Nyhetsmorgon med nya låten, den är bäst! 🌟 Kram

  2. Låten är FANTASTISK & en har en jättebra text!😍 Jag älskar den! Och det var roligt att se dej i både Bingolotto & Nyhetsmorgon 🌟 Kram!

  3. ”Inte ok” är så bra😍 Du är bäst Sanna💕

    Kram, älskar dig❤❤

Comments are closed.

LOADING..