Dagen som gått! 

God kväll allesammans! Jag började min dag med att hälsa på Bolibompadraken på SVT i morse! Blev en populär faster och gudmor till många hjärtan i mitt liv när jag skickade denna bilden idag ❤️

Möte på SVT ang Allsång på Skansen och efter varje möte har vi kommit en liten bit längre. Önskar så att ni kunde se hur dessa möten går till och allt vi faktiskt pratar om. Man är ganska mör efter dessa heldagar, men så roligt att vara igång! 

Igår hade vi bokat in en releaseskål för min nya singel ” Inte ok” Vi var ett gäng som sågs inne i stan och firade att den äntligen är släppt och att den har fått så fin respons. Nästa vecka kan ni se mig och mitt band då vi framför låten i Go kväll. Dessutom blir det en massa fotograferingar för kommande Allsångsprogrammet och lite annat, men i morgon ska jag gå på något väldigt spännande…tror jag… Vi får höras lite mer om det i morgon helt enkelt. 

Sov gott 😴

Jag och David Lindgren Zacharias som är en av låtskrivarna till den här låten! 

  1. ”Inte ok” er en fantastisk flott og ærlig sang ❤️ Og så spennende med Allsång møter! Gleder meg veldig til det starter og håper jeg kan komme meg til Skansen minst en av dagene. Hadde en kjempeflott dag på siste sending i fjor og vil gjerne oppleve der igjen.

  2. Längtar såååå mycket till allsången 😍 Kram

  3. Låten är fantastisk & jag längtar såå mycket till allsången 😍🌸 Kram!

Comments are closed.

LOADING..