Dagens projekt!

Sorry för min frånvaro här på bloggen de senaste dagarna.
Det är lite sjukstuga här hemma så jag har inte orkat göra så mycket alls. Idag är jag på benen även om det värker i muskler, förmodligen för att man har legat i sängen och vilat så mycket.

Idag började dock mitt schema med att ha ett klädprov inför allsången i sommar. Vi gör en plåtning i morgon för allsångshäftet så alla kläder måste fungera bra till i morgon. Väderrapporten visar inte något jätte kul väder för morgondagen, men tänk om vi har lite tur.

Sen drog jag till studion, gjorde intervju med en tidning och sen samlades jag och musikerna i studion för att spela in något kul som ni kommer få höra ganska snart…. Det var så mäktigt att spela in tillsammans för en gångs skull. I vanliga fall lägger de på sitt först, sen kommer jag in i studion och lägger på sången.

Så kul att Spotify har lagt upp ”Inte ok” på sin spellista Aktuellt. Jag blev så glad när jag fick veta det och det är dessutom en grym spellista överlag. Kolla in HÄR

 

 

  1. Cissi skriver:

    Sanna! Viktigt med vila, bra att du unnar dig det också, mitt bland allt annat! Ha en härlig dag med roliga projekt! Kram

  2. Det känns så konstigt att det snart är allsång 😍 Så kul!! Idag när jag gick hem från skolan så snöade det jättemycket så nu är det kaos här, hoppas inte det är så i Stockholm imorgon 😧 Kram ❤

  3. Åh, längtar mer och mer till allsången för varje dag som går 😍🌸 Kommer bli såå bra! Längtar också jättemycket till att se all dina olika outfits under alla programmen, såå fin 💖
    Krya på dej & hoppas dagen imorgon blir solig och fantastisk ☀️
    Kraaaam bästa du ❤️❤️❤️

Comments are closed.

LOADING..