Fast på kontoret! 

Ganska precis gått in från vår älskade balkong då solen nyss gick ner bakom husen och det blev kyligt igen. Älskar att vi fått ett par fina dagar nu i Maj och hoppas det håller i sig. 

Det har varit en lång dag med möten och intervjuer från kl 9 i morse till 16.30 Jag är inte van vid att sitta inne så många timmar om dagen och har stor respekt för alla som har kontorsjobb. Min huvudvärk var inte att leka med när jag kom hem, men mötena har gått bra och varit oerhört kreativa! Dagen började med direktsänd intervju med radio Kristianstad. Alltid kul att prata med de. Sen avslutades dagen med innehållsmöte med Allsång på Skansen. 

I morgon ska jag åka på ett roligt äventyr som jag ser fram emot. Återkommer om det, men jag kan tänka mig att det kommer bli en härlig upplevelse! 

Trevlig kväll 😊

Comments are closed.

LOADING..