Lofoten. Magiskt vackert och så mäktigt så det går knappt att ta in. 3 flyg och en timmes bilfärd och sen var jag framme och jag fick uppleva tystnaden på ett helt annat sätt. Det blev lugn och ro. På riktigt. 

Jag frågade en person som bor här om den någonsin känner sig stressad i den här miljön. Han skrattade och konstaterade att det var väldigt längesen den känslan infann sig. 

Jag kunde inte riktigt gå och lägga mig igår så jag tog en liten promenad mitt i natten men det var så tyst så mina steg hördes så mycket och jag var rädd att jag skulle störa de andra som sov…så tyst är det här. 

Min egna lilla stuga ❤️

  1. Åh vilken drömupplevelse!!! Dela med dig av många bilder så jag kan drömma mig dit. En dag ska jag insupa luften där. Önskar dig fina dagar!

  2. Wow! Jag drömmer om att göra en resa eller en kryssning med post båten till Lofoten. Hoppas att det blir verklighet en dag. Men nu önskar jag en fin vistelse till dig Sanna 😃
    Kram ⚘

  3. Åh vad vackert det är där 😍 Hoppas du får en trevlig vistelse! Kram 💞

  4. Når du først skulle til Norge så synes jeg heller du kunne tatt deg en tur til Oslo og holdt en konsert her ;) Lofoten er fantastisk vakker <3 Jeg skal til Bodø om 2 uker og ta Hurtigruta til Svolvær. Jeg har aldri gjort det og gleder meg veldig mye til det. Nyt Lofoten og ta masse bilder som du kan dele med oss <3

Comments are closed.

LOADING..