Lofoten. Magiskt vackert och så mäktigt så det går knappt att ta in. 3 flyg och en timmes bilfärd och sen var jag framme och jag fick uppleva tystnaden på ett helt annat sätt. Det blev lugn och ro. På riktigt. 

Jag frågade en person som bor här om den någonsin känner sig stressad i den här miljön. Han skrattade och konstaterade att det var väldigt längesen den känslan infann sig. 

Jag kunde inte riktigt gå och lägga mig igår så jag tog en liten promenad mitt i natten men det var så tyst så mina steg hördes så mycket och jag var rädd att jag skulle störa de andra som sov…så tyst är det här. 

Min egna lilla stuga ❤️

  1. Anna skriver:

    Åh vilken drömupplevelse!!! Dela med dig av många bilder så jag kan drömma mig dit. En dag ska jag insupa luften där. Önskar dig fina dagar!

  2. Hejsan!

    Jag gillar detta Inlägg om Lofoten. Vad Snyggt Tycker jag nu då.

  3. Vad vacker det är. Hoppas ni får det bra. Kram Anette ❤

  4. Wow! Jag drömmer om att göra en resa eller en kryssning med post båten till Lofoten. Hoppas att det blir verklighet en dag. Men nu önskar jag en fin vistelse till dig Sanna 😃
    Kram ⚘

Comments are closed.

LOADING..