Tina i fjällen!!! 

Hemma igen efter några magiska dagar i Lofoten! Vilken vacker natur, breathtaking. Så mäktigt att få uppleva och jag vill definitivt åka tillbaka. Jag var där och spelade in Tina i fjällen som kommer sändas senare i höst. 

Vi har skrattat så mycket jag och Tina. Hon är verkligen en fantastiskt fin människa på alla sätt och är ju dessutom fenomenal på att laga mat, men det visste vi ju redan. 

Det blev mycket olika samtal om både det ena och det andra, en hel del matlagning ( jag är ju urusel i köket och det kan man väl säga att jag visade prov på😂) och lite utomhusaktiviteter som jag blev totalt överraskad med. Jag ska inte säga för mycket… ni får se mer i höst 😉 men här kommer lite bilder så ni får se vad jag har upplevt! 

 1. tycker Norge över lag är oerhört vackert naturmässigt och att fiska och åka båt i fjordarna är att rekomendera!

 2. Så spennende! Hvor i Lofoten var det dere var? Når jeg ser bildene så gleder jeg meg enda mer til jeg skal dit :)

  1. sanna skriver:

   Linda!
   Vi bodde i Reine. Så vackert och jag vill åka tillbaks! Kul att du ska dit:) / Sanna

 3. Nej men gud så roligt att du ska vara med där 😍 Älskar ”Tina i fjällen” & det blir ju såå mycket bättre när du gästar! Nu längtar jag jättemycket tills jag får se programmet 😍 Kram ❤️

 4. Men guuud vad kul!! 😍 Längtar redan 🙌🏼 Kram

Comments are closed.

LOADING..