Sorry för frånvaron här på bloggen!
Kom inte in på bloggen då lösenordet var föråldrat och var tvungen att återställa det, men jag hade lyckats fippla bort det jag hade återställt och jag har i princip bara varit på resande fot den senaste tiden och har inte haft datorn med så jag klantade till det ordentligt, men NU sitter jag på min kära balkong och det är 22 grader ute och jag är typ ledig! En helt ledig dag har inte hänt sedan jag kom hem från Thailand för 6 veckor sedan, men det har hänt så roliga saker och jag njuter!

Hur har ni det? Visst är det skönt när värmen kommer? Hoppas den inte är kortvarig utan kan stanna här nu.

Det har ju hänt en hel del den senaste veckan och i morgon händer det mer grejer som ni kommer få se…så kul! Kanske ni får se det redan idag=)

Igår var jag och min manager Kent och firade Johan Von Der Lancken som fyllde år. Johan har jag lärt känna genom Oscarsrevyn som han är med och producerar. Han blev överraskad av ett stort gäng på Oscarsteatern och det var så kul att se honom när alla skrek surprise!!!! Dessutom riktigt kul att träffa alla härliga kollegor från revyn igen. Jag och Kent hade missat att det bjöds på mat så innan överraskningen satt vi på Prime Burger och käkade världens smarrigaste burgare med fantastiska pommes frites till, men man tackar ju inte nej till mat så det var bara att njuta av den härliga buffén!

I Tisdags tog jag första flyget ner till kära Malmö och träffade konstnären Johan Falkman. Han håller på med ett projekt där han kommer porträttera olika roller ur olika musikaler som har regisserats av Ronny Danielsson. Denna tavla kommer sedan skänkas till Malmö Opera och även vara med på utställningar. Jag åkte ner för att porträtteras som Lara Antipova som var min rollkaraktär i musikalen Dr Zjivago.

Jag har aldrig suttit stilla så länge i hela mitt liv. Från kl 10 på förmiddagen till ca 17.30 på kvällen, sen åkte jag tillbaka till Stockholm igen. Man blir lite lätt illamående när man sitter still så länge och snacka om att man var stel i kroppen, men det var också väldigt roligt att få göra det och att få se mer och mer hur verket blir. Tavlan är inte klar och inte min målning heller men jag fick visa lite hur det ser ut just nu. Ska bli så kul att se när det blir klart!

Härligt att klä på mig Laras kläder igen och det var som att slungas tillbaka till föreställningarna igen. Jag minns alla känslor, många repliker, alla sånger och allt hårt arbete på vägen. Så lycklig över att ha fått spela Lara och medverka i Dr Zjivago. Kanske lite mer musikal i framtiden…?

Den här älskade lille killen fyllde tre år förra veckan och vi var på världen härligaste 3 års kalas. Tiden går så oerhört fort och den här killen skänker oss alla så enormt mycket glädje och kärlek. Så snäll och fin mot alla han möter. En fröjd att få se honom växa upp!

 1. She’s back :D Her hos oss er det ikke veldig varmt enda så det er fint om dere kan sende litt av varmen hit også. Vi feiret nasjonaldagen vår i går ( Hurra for 17. mai :) ) og det ble en litt kaldere opplevelse enn det ofte er. Men når det er sånn er det bare å ta på seg ulltrøya under bunadsskjorta ;)

  Takk for bloggoppdateringen og nå gleder jeg meg til ny versjon av Inte Ok i morgen <3

 2. Gud vad jag har längtat efter ett inlägg här 😍 Så kul!
  Du har ju gjort massor av spännande saker i veckan 👍🏼 Här är det 26 grader och jättemycket sol, sååå skönt ☀️☀️ Kram

 3. Äntligen tillbaka på bloggen, har saknar dej här 😍
  Vad roliga saker du har gjort den senaste veckan! Det var jätteroligt att se alla bilder & videor från överraskningsfesten igår 😍
  Jag önskar så att jag såg musikalen, men visste ju inte riktigt om dej då eller vad man ska säga 😂 Men kanske blir något i framtiden 😉
  Kram & hoppas din vecka blir super 💖 Själv åker jag till Rhodos på söndag för att njuta lite av solen och värmen eftersom den aldrig kommer hit till Norrland 😂

Comments are closed.

LOADING..