Kolla in videon på nya versionen av ”Inte ok”

Nu är den här! Min senaste singel "Inte ok" i en mer avskalad version och jag är så stolt och glad över att vi kunde göra den så här också. Det har nog varit drömmen sedan vi skrev den, att denna versionen också skulle göras. På något sätt kanske texten faktiskt kommer fram mer så här. Kolla in videon här nedan! Vad tycker ni?

 

Den finns ju nu även på tex Spotify och där finns även originalversionen såklart så ni kan lyssna på båda två=) LYSSNA HÄR

 

 1. Dette var en utrolig fin versjon av låta <3 Det er en en helt annen ro over den og som du skriver så kommer teksten enda bedre fram nå. Og et lite ønske: Jeg synes du skal med deg denne versjonen av låta + bandet ditt og ha en akustisk konsert snart :D

  God helg og klem <3

 2. Hej Sanna,
  jag lyssnade och tittade på hela låten nu och kan bara säga vilken otroligt fint version det är. Så känslosamt både i videon och låten och jag tror att det kan blir en riktig fin pärla i repertoaren. 💎
  Och hoppas det finns många mer i framtiden som jag kan nynna.
  Kram o trevlig helg till dig ⚘☺

 3. Jag älskar verkligen den versionen av låten 😍 Älskar såklart båda, men det är något speciellt med denna! Har lyssnat på den hela dagen & är totalt förälskad i den 🙇🏻‍♀️ Du är verkligen hur grym som helst Sanna 👑

Comments are closed.

LOADING..