Ingenting är omöjligt

En magisk dag på så många sätt. Solen sken och det var 26 grader varmt, men inte nog med det så var jag på världens roligaste möte som jag aldrig i mitt liv trodde att jag skulle få gå på!

Att sitta här och titta ut mot Årstaviken och bara andas och kanske pusta ut lite är balsam för min själ. Man planerar så mycket hela tiden egentligen så de här dagarna när jag är helt ledig betyder också mycket. Ladda batterierna lite då och då. Ibland behövs inte veckor av semester för min del utan det kan räcka med ett par dagar då jag bara får göra precis vad jag känner för i stunden. Ni skulle sett min lägenhet igår eftermiddag. Det låg kläder överallt, sängen var obäddad, tidningar och grejer överallt för jag ville förmodligen göra allt samtidigt. Som tur väl är så varade inte stöket så länge, men ganska skönt att strunta i allt ibland.

Jag var på ett otroligt roligt möte igår som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle få gå på. Har haft det i mina tankar sedan många år tillbaka men av olika anledningar så tror man ofta att det kommer ju aldrig hända eftersom man kanske också fått höra att det är väldigt svårt att få till just det mötet.

Jag gick från det mötet än en gång med känslan av att ingenting är omöjligt!

Öppnar dagen med denna avskalade version av ”Inte ok” och ser fram emot den här Lördagen!

 1. Vilket möte, va spännande det blev ☺️ Ja vilka dagar det har vart, varmt och skönt. Hoppas det fortsätter! ☀️
  Ha det bra Sanna, kram ❤️

 2. Vad spännande 😍
  Jag hoppas värmen kommer hit också snart, som tur är drar jag till Grekland imorgon ✈️ Kommer lyssna på din låt heeeela semestern 🎧 Hoppas du får en fin helg! Kraaaam 💘

  1. sanna skriver:

   Vad härligt Nina! Trevlig semester:) / Sanna

Comments are closed.

LOADING..