Bruno Mars!!!

Det finns många bra sångare och sen har vi Bruno Mars!!!

Wow vilken konsert vi var på igår med Bruno Mars!! Först satt vi på Gamla Enskede Matbod och åt i timmar i strålande sol. Kom dit till slut efter att jag gått vilse i kvarteren…fattar inte hur jag lyckades när jag bara skulle gå rakt fram efter att jag gått upp från tunnelbanan, men av någon anledning tyckte jag det var bättre att gå till höger and the rest is history.
Till slut kom jag fram och vi kunde alla skratta åt min lilla extra runda 🙈 Men ingen var förvånad heller ska jag väl säga…

Byxor: By Malina, Linne: Lindex, Jeansjacka: Acne, Skor: Guess,
Väska: Lindex ( Ingen spons😉 )

Sååå gott att äta på Gamla Enskede Matbod och att dessutom kunna sitta ute. Härlig vårkväll! Eller sommarkväll. Vet inte vad jag ska sätta för label på dessa sköna kvällar.

Världens godaste dessert…Björnbärsglass med lemon curd och mjuk marräng. Älskar mjuk marräng!!!

Brudarna strax innan konsert…ja ehm, Kenta också såklart😉 Han kände sig nog lite ensam i allt pladder innan Jocke och hans kusin kom.

Det här var den enda bilden jag tog på konserten…haha…stod bara och dansade och sjöng med. BRUNO MARS – vilken stjärna. Vilken röst!
Jag bara gapade under vissa låtar när han sjöng och dansade. Det kändes som att det inte fanns något stopp på höjden när han sjöng. Jag blev helt knockad. En sådan musikalitet, han andas musik hela han och alla hans briljanta människor på scen var också helt magiska. Det kändes som om alla hade riktigt kul och levererade på topp.
Sa jag förresten att hela Globen stod upp från första låten!

Så glad över att jag fick se honom live. Världens bästa party i Globen!

Sanna Nielsen

  1. Fina Sanna, du får be Natalie ha en snabbkurs i orientering nästa gång du är på Gotland 😂 Hitta rätt är inte alltid lätt. Ska hämta hem tjejerna från läger om en stund och om två helger åker de till Blekinge på orienteringstävlingar.
    Hoppas på att konserten med Celine i juni blir lika magisk. Längtar så.
    Ta vara på dig. Kram Sofia 😘

  2. Va kul! Och desserten ser jätte smarrig ut 😋

  3. Ååååhhh vad roligt & vad snygg du är 😍

  4. Så fina ni är! 😍 Och vilken bra kväll ni verkade ha, det är ni värda ❤️ Kram

Comments are closed.

LOADING..