Nu ska jag lära mig något nytt!

Rårakor och halloumisallad – Det blev min middag idag och så gott det är. Tänk att endast lite riven potatis kan bli så gott i stekpannan😉 Nu kanske det inte är de snyggaste rårakorna ni har sett, men det behöver vi inte bry oss om😂

Hur har er dag varit?
Jag har suttit på SVT större delen av dagen och pratat Allsång! Knappt 5 veckor till premiär (27/6) och jag kan knappt fatta att jag ska få stå där en sommar till. Vad längtar jag mest efter? Alla artister som kommer såklart, men kanske framförallt att få möta publiken som är med oss vecka efter vecka och verkligen ger allt. Ska bli så kul! 

Ser ni fram emot Allsång på Skansen?

Igår eftermiddag var jag på ansiktsbehandling och massage hos Emelinda inne i stan. Jag har gått hos henne länge och det är så ljuvligt att få en stund hos henne för både hud och trötta muskler. Passade även på att köpa på mig lite produkter som jag saknade i mitt skåp, som Exuviance ansiktsvatten och ett riktigt bra läppglans som är vårdande från Palina.
Rekommenderar gärna Emelinda till er om ni vill boka en behandling. Hon finns på nummer : 0706-079434
Nu ska jag ta upp ett instrument här hemma…Har tydligen bestämt mig för att lära mig spela ett nytt instrument…Kan ni gissa vilket?

 1. Längtar så sjukt mycket till allsången😍❤ Min tanke är att åka till Stockholm och vara där minst 4 ggr och det ska bli sååå kul❤

 2. Ser framemot allsången såååå mycket 😍😍 kan det vara så att du ska lära dig spela gitarr? 😉 Kram

 3. Såklaaaaart ser vi fram emot allsången 😍 Det kommer bli så kul 😍 Kraaaaam ❤️

 4. Bodil skriver:

  Ser verkligen fram emot Allsången! Rårakor är en favorit. Gärna med mosade råa lingon med socker och grädde. Inte så nyttigt ….. men gott!

 5. Jag ser verkligen fram emot Allsång eftersom jag har semester och stannar nästan tre veckor i stan som vanligt i sommar. Och på grund av man sitter på samma plats hela dagen ska jag förbereder mig bättre. Lite mer mat och framförallt en kudde.😅
  Är det så att du spelar gitarr lite? Eller något helt nytt? 🤔 Spännande. ☺️
  Kram

Comments are closed.

LOADING..