Som på ett Five Star Hotel!

Blev ompysslad av bästa familjen Liljefjäll igår. Five Star hotel brukar jag säga, eller Liljefjälls residence 😉De bor så fint vid Vallentunasjön.
Jag vill också bo där!!!  Tänk att vakna upp med den fina utsikten varje morgon vare sig det är sommar eller vinter.

Innan jag satt mig ner i deras möbler på terrassen så möttes vi upp utanför Emelindas skönhetssalong inne i stan. Lotta hade fått ansiktsbehandling och jag fick hänga lite med Elliot innan mamma var klar.
Vilken lycka för mig! Och vilken lycka för mig att Elliot berättar att han och pappa varit och fikat i stan men inget fik hade kanelbullar.
Jag blir såklart överlycklig för jag hade ju precis köpt en påse med gifflar till honom för jag vet att han älskar det! Blev lite extra lycklig över hans lycka eftersom jag och Jocke några veckor tidigare hade gett honom en bajskorv från Buttericks…💩som present på hans 3 års dag…Mindre lyckat om man säger så, men det finns en historia kring det och den kanske ni får höra om en annan dag😂 Dessutom skrattar Elliot gott åt det där! Men igår tjänade gudmor alltså plus poäng…puh!😉

Eller så fick hon ett straff för den där bajskorven när vi kom fram till huset…😃

Sen satte jag mig och tittade ut mot deras fantastiska utsikt med dessa ljuvliga lakritskritor i mitt knä. Kunde inte bli mer nöjd över att få spendera Fredagen med mina bästa vänner som alltid är balsam för min själ.

Det här lilla spöket roar oss som alltid…

I morse innan jag åkte hem kom grannpojken Nils fram och gav MIG en bukett röda rosor! Jo, jag tackar jag!! Så vackra och och så gulligt av honom.

Kolla så vackra!

  1. Älskar Lottas och Kents tomt!! Så otroligt fint 😍 Och hur gulligt av Nils 🌹 Kram 💗

  2. Åh, det är ju hur fint som helst hemma hos dom 😍 Utsikten är fantastisk! Förstår att du njuter av att vara där. Och vilka fina rosor 🌹 Kraaam 💓

Comments are closed.

LOADING..