Legendarisk studio!

 Igår sjöng jag i en legendarisk studio!!
Förutom Allsång på Skansen förberedelser så skriver jag även musik. Igår sjöng jag in en ny låt som kommer en annan dag, men jag fick sjunga i den berömda ATLANTIS studion där tex ABBA spelade in sina skivor. Det var ju inte illa!

Hej hopp från mig inne i sångbåset…=)

Så mäktigt att få stå och sjunga där tillsammans med musikerna också. Det är inte ofta man gör det samtidigt. Oftast brukar musikerna spela in innan och sen får man sjunga på det i studion vid ett senare tillfälle, men nu gjorde vi allt helt live. Kul!

FullSizeRender

Nej, om man skulle ta och bege sig ut i det härliga sommarvädret och köpa sig en glass?! Ett par glassogram dök ner i vår brevlåda av våra vänner Susanne och Peter som var här på middag för ett tag sedan. Vilka fina vänner man har va!? Glass är en favorit…sommarvädret också, men det verkar ju lysa med sin frånvaro just idag=)

Trevlig Lördag allesammans!

 1. Åh så kul med ny musik 😍 Längtar till att höra 🌟 Kram!❣️

 2. Herlig at det kommer ny musikk. Da har jeg noe å glede meg til 😃
  Ha en super lørdag ❤

 3. Hej Sanna,
  det är alltid roligt med nya musik du jobbar med och jag hoppas vi kan höra den snart.
  En trevlig helg till dig önskar jag 🌞
  Kram⚘

Comments are closed.

LOADING..