Mitt sista inlägg! 

Allt har sin tid och jag har bestämt mig för att inte blogga mer. Jag har bloggat till och från sedan 2009 och har kunnat dela med mig av många äventyr och det är det som har varit grejen hela tiden. Att ni skulle få vara med, se hur det är bakom kulisserna och helt enkelt få en ytterligare inblick i vad jag gör. Ibland har det varit jobbrelaterat och ibland har det varit lite mer av den privata delen av mitt liv. 

Jag har märkt att jag gillar verkligen att uttrycka mig med ord och ska försöka göra det ännu mer men inte via en blogg, utan via musiken. 

Vi får se om jag tar upp det här igen lite senare, men just nu är det andra projekt och engagemang som ligger framför mig och jag vill tacka alla fina läsare som har följt mig här på bloggen. Har varit en glädje att få lära känna er genom era kommentarer och ibland träffas vi även ute på olika gig. 

Jag finns fortfarande på mina sociala medier, instagram @sannanielsenofficial och min officiella Facebook : Sanna Nielsen official. Där försvinner jag inte 😉

Tack för en underbar tid! Nu går jag in i allsångens period och det längtar jag efter!!! Välkomna till Skansen allihop och trevlig sommar 😍

 1. Hej Sanna! Du kanske inte läser det här, men jag har en känsla av att du är gravid… Kanske inte nåt man borde skriva så här, men känslan är så stark, tror du kommer avslöja det snart. All lycka! Magnus

 2. Hej Sanna. Vill bara tacka dig för att du finns. Du gör att mitt liv blir så mycket lättare att leva med din fantastiska ödmjukhet, utstrålning och förstås din fina röst. Tack så jättemycket. Önskar dig all lycka. Du är så fantastisk. Stor bamsekram från Kerstin Viola

 3. Kommer att sakna dej här på bloggen, för jag som ej har facebook eller instagram.
  Men jag får följa dej på tv istället men då får man ju inga svar.
  Kram och ha en underbar sommar.

 4. Sanna du finns med oss i allt du tar dig för!😘👍
  Så att inte följa dig här innebär ju inte att du tystnar!👍💖
  Utan fokus ska läggas på det som är aktuellt så full förståelse att du lägger det på nuvarande projekt!
  Så men glädje får vi följa dig och din härligt inspirerande glädje och närvaro via tv rutan.
  Eller ja varför inte åka till Skansen och uppleva den härliga allsången vet ja!👍💖

  Så du gör ditt och njuter! 💖
  Jätte kram och var rädd om dig! 😘💖

 5. Jag älskar dig Sanna och stöttar dig i alla dina val❤️❤️

 6. Neeeeeej!! Såå synd att du tänker sluta 😓 Älskar dina blogginlägg ❤️❤️ Vi ses förhoppningsvis på allsången i sommar 🌸 Kraaaaaam 👸🏼💗🌸

 7. Neeej vad tråkigt! Det bästa jag vet är att läsa dina inlägg 😫😍 Men känner du att du inte vill blogga just nu så ska du ju såklart inte göra det! Men jag följer dej ju såklart på Instagram & Facebook ❤️ Hoppas du kommer tillbaka till bloggen en annan gång! Kram fina du, kommer sakna dina inlägg ❤️

 8. Kommer til å savne bloggen, men gleder meg til all ny musikk som kommer i fremtiden. Lykke til videre Sanna og så sees vi forhåpentligvis både på Skansen til sommeren og i Gøteborg til høsten. Klem <3

 9. Oj, vad synd! Jag tror jag kommer att missa den här bloggen mycket. Alla fina bilder tex. på balkongen som jag gillar och alla andra fina inlägg. Ibland måste jag läsa det flera gånger och kommenterade naturligtvis inte felfri. Men det var roligt att göra och kanske det går vidare en dag. 😃
  Men nu längtar jag till Allsång i sommar och ser fram emot alla andra projekter i framtiden. ☺️
  Kram bästa Sanna ⚘

 10. Åh, jag kommer att sakna din blogg! Men lyckligtvis försvinner ju inte du själv, och jag ser verkligen supermycket fram emot att få höra all ny musik och att få vara med om allsångssommaren med dig igen. Du är fantastisk! :)

Comments are closed.

LOADING..