Mitt sista inlägg! 

Allt har sin tid och jag har bestämt mig för att inte blogga mer. Jag har bloggat till och från sedan 2009 och har kunnat dela med mig av många äventyr och det är det som har varit grejen hela tiden. Att ni skulle få vara med, se hur det är bakom kulisserna och helt enkelt få en ytterligare inblick i vad jag gör. Ibland har det varit jobbrelaterat och ibland har det varit lite mer av den privata delen av mitt liv. 

Jag har märkt att jag gillar verkligen att uttrycka mig med ord och ska försöka göra det ännu mer men inte via en blogg, utan via musiken. 

Vi får se om jag tar upp det här igen lite senare, men just nu är det andra projekt och engagemang som ligger framför mig och jag vill tacka alla fina läsare som har följt mig här på bloggen. Har varit en glädje att få lära känna er genom era kommentarer och ibland träffas vi även ute på olika gig. 

Jag finns fortfarande på mina sociala medier, instagram @sannanielsenofficial och min officiella Facebook : Sanna Nielsen official. Där försvinner jag inte 😉

Tack för en underbar tid! Nu går jag in i allsångens period och det längtar jag efter!!! Välkomna till Skansen allihop och trevlig sommar 😍

  1. Hej Sanna! Du kanske inte läser det här, men jag har en känsla av att du är gravid… Kanske inte nåt man borde skriva så här, men känslan är så stark, tror du kommer avslöja det snart. All lycka! Magnus

  2. Hej Sanna. Vill bara tacka dig för att du finns. Du gör att mitt liv blir så mycket lättare att leva med din fantastiska ödmjukhet, utstrålning och förstås din fina röst. Tack så jättemycket. Önskar dig all lycka. Du är så fantastisk. Stor bamsekram från Kerstin Viola

  3. Jeg savner virkelig bloggen din Sanna :(

  4. Kommer att sakna dej här på bloggen, för jag som ej har facebook eller instagram.
    Men jag får följa dej på tv istället men då får man ju inga svar.
    Kram och ha en underbar sommar.

Comments are closed.

LOADING..