The big sleep/The big picture

Möjligen undrar ni, kära läsare, varför det inte dök upp något blogginlägg igår. Jo, jag ska erkänna att efter en intensiv vecka av Fasligt Flängande så skedde det ett litet missöde igår kväll. Jag kände mig en smula trött och tänkte att jag skulle lägga mig ner och vila en liten stund med en god bok innan jag började tänka på middag.

Jag vaknade 04.40, fullt påklädd med smink och örhängen och Sergej Lukjanenkos ”Last Watch” vackert utslagen över bröstet. Eftersom jag inte är något stort fan av vargtimmen tog jag helt sonika av mig örhängena, kröp ner under täcket och somnade om. Ingen middag, ingen Allsång på Skansen, inget blogginlägg. Men 13 timmars välbehövlig sömn! Ikväll ska jag skriva om rätterna jag hade med mig i lördags på TV4:s Sommarkrysset – vi hörs då!

Jag har också märkt att bilderna jag laddar upp från min mobil blir antingen för stora så att de klipps av, eller lite för små. Jag ska se till att lösa problemet så att inläggen blir en smula snyggare. Ha tålamod, trogna lilla skara! Ut med er nu och plocka svamp, det växer så det knakar ute i skogen, så kan ni äta kantarelltoast till förrätt.

Allt gott,

Sigrid

LOADING..