Blodprov

20120820-221705.jpg

Mandolinen är sannerligen hemmets prydnad. Inte bara är den ett utmärkt praktiskt köksredskap utan lika ofta ett nog så rättvisande intelligenstest som Stanford-Binet eller WAIS-IV.

Instruktioner: håll inte direkt i fänkålen när du hyvlar den utan använd faktiskt den fjompiga hållaren. Ja, den är fjompig. Ja, den ligger i fel låda och fordrar lite rotande. Ja, den känns klumpig och ointuitiv men använd den ändå. Bara gör det. I vill say zis only önce.

Uppfattat?

:-P

  1. Hej Sigrid!
    Nu finns ett storasyskon till din Mandolin från Kyocera. En lika smidig mandolin, bara lite större, just så att vitkålen passar. Och ett tumskydd som inte e fjompigt. Hedra oss med en kommentar på vår facebooksida, så talar vi med tomten.

    MVH
    http://www.vikingsun.se

Comments are closed.

LOADING..