Nyhetsmorgon i TV4, matlagning och balans i tillvaron

Imorgon bitti ska jag kocka på Nyhetsmorgon i TV4 igen! Det ska bli väldigt kul att komma dit igen och jag hoppas att ni vill pröva recepten; jag känner mig väldigt nöjd med dem. En annan sak som jag känner mig nästan oförskämt nöjd med är att jag för första gången är klar i god tid, har packat och organiserat allt, ätit middag, duschat och varvar ner i pyjamas för att mycket snart törna in.

Det må inte låta mycket för världen, men jag försäkrar er att det känns som en mindre revolution – de senaste gångerna har jag haft så mycket annat att göra omkring att jag inte har hunnit börja förbereda förrän på kvällen och lagat mat långt in på natten, sovit för lite och ätit för sällan och så känt mig ganska mör när jag klivit upp på morgonen för att åka iväg till TV4.

Men imorgon kommer jag att vara pigg som en lärka, glad såsom fågeln och härligt utsövd. Och bara för att jag just begick århundradets hybris kommer förmodligen mina stillsamma grannar strax att ställa till med röjarfest, komplett med jordbävning och polisingripanden. Bäst att försöka somna innan det händer. Vi ses imorgon bitti!

Recepten kommer att komma upp på recept.nu efter programmet och sedan även här på bloggen under dagen.

LOADING..