Shoppinglördag

Efter ett par tokiga veckor av galor, mässor, eventer och resor så är det en riktig lyx med en långsam shoppinglördag i Stockholm. Ett varv på Tiara design på Drottninggatan (superfina klänningar), en fika på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan (grillad surdegstoast med halloumi, mocha) och dagens DN med underbara Jens Linders recept på höstgrönsaker, (magisk oktobersoppa, päron Saint-Jean) – och en ljuv frid lägger sig runt själen som en lövtunn skiva rosmarinkryddad lardo. Bliss.

20121006-161700.jpg

Jo, och lammreceptet från i torsdags kommer imorgon. Idag gör jag uppror mot mina egna regler och tar det lite piano. Hoppas att ni har en lika skön lördag som jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..