Mer transpiration än inspiration

Som den uppmärksamma läsaren har noterat så har det varit lite si och så med mina uppdateringar de senaste veckorna. Det beror helt enkelt på att jag har haft mycket jobb, lite energi och en rejäl förkylning. Precis som alla andra så här års, alltså.:-)

Jag hoppas att ni har överseende, kära läsare! Jag ska göra en uppryckning nästa vecka och fortsätta med recept och köksskola, men först ska jag spendera helgen på ett riktigt slott i sällskap av cirka en miljon gamla vänner. Det är nämligen bröllop på gång, med långklänning och champagne och hela tjottablängen! Fast mest ser jag fram emot att träffa vännerna och jag tror att jag kommer att resa därifrån med betydligt högre effekt i batteriet.

Om du känner som jag den här helgen, bjud över ett par vänner på en helt opretentiös middag. Laga lite jordärtskockssoppa med grädde och buljong, köp hem ett gott bröd och grilla smörgåsar till. Drick vin, ladda batterierna, kramas. Låt gästerna hjälpa till i köket. Strunta i att städa. Jag lovar att jag ändå har det stökigare än du.;-)

Ha framför allt en riktigt varm och vilsam helg!

LOADING..