Manuset inlämnat!

I fredags skickade jag mitt manus till min redaktör och nu sitter jag och biter på naglarna (åtminstone resterna som finns kvar efter helgen). Det är så jobbigt att vänta på att få höra vad hon tycker! En redaktör är som ett slags gud när det kommer till bokmanus. Hon ger min första dom och det är bara att suga i sig kritiken och jobba som ett svin tills det sitter. Och min redaktör är inte den mest lättcharmade sorten. Det betyder att hon hittar precis alla små frågetecken eller oklarheter och i slutändan är det såklart superbra. Men vägen mot målet kan ibland kännas som att springa maraton i fyra plusgrader och motvind. Så nu håller jag tummarna för att hon är på bra humör! Att vänta på besked är alltid lika nervöst men jag försöker sysselsätta mig med att googla på vitlackerat golv så länge. Vi ska ju flytta i januari så jag har lite annat än böckerna att tänka på …

LOADING..